31/05/11 - 14:34

"Αφανίζεται ο Ηρακλής"

Η απόφαση της εκτελεστικής γραμματείας της ΕΠΟ, να μην κάνει αποδεκτό το αίτημα του ΟΦΗ για ανάκληση ή επανεξέταση της απόφασης, είχε ταυτόχρονα άσχημα αποτελέσματα και για τον Ηρακλή.

"Αφανίζεται ο Ηρακλής"
41.986views 0shares

Με τα τωρινά δεδομένα, ακόμα και αν οι "κυανόλευκοι" δικαιωθούν αύριο (01/06) στην έφεση που κατέθεσαν για το θέμα της ασφαλιστικής ενημερότητας, δεν θα δικαιωθούν στο θέμα των φακέλων.

Ο Λάκης Παπαϊωάννου, μιλώντας στο Contra.gr για τις σημερινές εξελίξεις, τόνισε πως: "Σίγουρα δεν την περιμέναμε αυτή την εξέλιξη. Ακόμα και έτσι όμως, είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε. Αν αύριο δικαιωθούμε στην έφεση που καταθέσαμε, έχουμε ήδη σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις μας. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Πρώτα πρέπει να δικαιωθούμε στο δικαστήριο που μας περιμένει αύριο, ανυπομονώντας για την απόφαση του εφετείου και μετά θα έρθουν οι επόμενοι προγραμματισμοί μας".

Σε περίπτωση μη δικαίωσης του Ηρακλή στην αυριανή υπόθεση, ο Λάκης Παπαϊωάννου ξεκαθάρισε πως: "Δεν θα υπάρχει επόμενη μέρα. Αν δεν υπάρξει αύριο δικαίωση, τελειώσαμε. Ο Ηρακλής αφανίζεται".

Πηγή: Contra.gr