Facebook Pixel Από Κερκυραίος, Περιστεριώτης!
| 2011-05-31 16:28:00

Από Κερκυραίος, Περιστεριώτης!

Από Κερκυραίος, Περιστεριώτης!

Την απόκτηση του Γιώργου Μακρή ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο 27χρονος αμυντικός μέσος της Κέρκυρας συναντήθηκε σήμερα με τον τεχνικό διευθυντή της αθηναϊκής ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλο, και υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

«Είναι ένα νέο ξεκίνημα κι ένα βήμα παραπάνω για μένα στην καριέρα μου. Εύχομαι να έχω υγεία και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Αυτό που μέτρησε στην απόφασή μου για να καταλήξω στον Ατρόμητο είναι η άριστη οργάνωση, αλλά και οι συνθήκες που παρέχει για να αφοσιωθείς στο ποδόσφαιρο. Είναι ένα υγιές σωματείο, η νοοτροπία του οποίου και οι φιλοδοξίες του με καλύπτουν απόλυτα. Εκείνο που μπορώ να υποσχεθώ στους φιλάθλους του Περιστερίου είναι ότι κάθε φορά θα δίνω το 100% του εαυτού μου μέσα στο γήπεδο», δήλωσε ο 27χρονος μέσος.

Ο Γιώργος Μακρής γεννήθηκε στις 15/11/1984 στην Γεωργιανή Καβάλας και φέτος αγωνίστηκε στην Κέρκυρα, ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια έπαιζε στον Πιερικό. Επίσης έχει φορέσει τις φανέλες των ΠΑΟΚ (2003-2004), Αγροτικού Αστέρα (2004-05) και Ολυμπιακού Βόλου (2007-08).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags