Facebook Pixel Ποιο ντέρμπι; Αποκάλυψη για τον Σαββίδη!
| 2015-11-21 11:10:00

Ποιο ντέρμπι; Αποκάλυψη για τον Σαββίδη!

Ποιο ντέρμπι; Αποκάλυψη για τον Σαββίδη!

Ξανακτύπησε εκτός ΠΑΟΚ ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης...

Ουδεμία σχέση έχει ο ΠΑΟΚ με τα εσωκομματικά της ΝΔ, όπως κάθε άλλου κόμματος. Στις κάλτσες του ο ΠΑΟΚ αν πρόεδρος στη ΝΔ είναι ο Μεϊμαράκης ή, ο Μητσοτάκης. Αν πρωθυπουργός είναι ο Τσίπρας ή, ο Λεβέντης.

Τι είναι ο ΠΑΟΚ, ρε, για να λαμογιάρει με τον κάθε Τζιτζικώστα π.χ. ή, τον Άδωνη, τον Λαφαζάνη ή, την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Οι πολιτικοί έχουν ανάγκη τον ΠΑΟΚ, όχι το ανάποδο.

Ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε την υποστήριξή του στον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ κύριο Απόστολο Τζιτζικώστα. Γιατί; Η απάντηση κάνει κρα κρα. Ο Ιβάν έκανε αυτό που κανένας πρόεδρος ΠΑΕ, όπως και κανένας Έλληνας μεγαλοεπιχειρηματίας θα το τολμούσε. Ο Ιβάν γιατί φόρα παρτίδα μπλέχτηκε και με τις αυριανές εκλογές της ΝΔ;

Ασφαλώς όοοολοι οι δυνατοί επιχειρηματίες στην Ελλάδα παίζουν τη διαπλοκή. Κι όχι μονάχα μ΄ένα κόμμα. Παληά, πολύ παληά ιστορία. Όοοοολοι, όμως, κρατάνε τα νταραβέρια τους με τα κόμματα στο παρασκήνιο. Ο Ιβάν γιατί ξηγιέται αλλοιώς;

Επειδή ο Ιβάν θαρρεί ότι είναι...δημοφιλής. Και πετυχημένος στον ΠΑΟΚ! Έτσι κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη με τα λεφτά του ο ομογενής επιχειρηματίας. Ότι στις τρεις προηγούμενες σαιζόν μ' αυτόν μεγαλομέτοχο ο ΠΑΟΚ πήρε δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, και μια φορά έφθασε στους «4» της Ευρώπης.

Να, γιατί ο Ιβάν Σαββίδης θαρρεί πως έχει το «πρόσωπο» να επηρεάζει τους παοκτσήδες νεοδημοκράτες που αύριο Κυριακή θα ψηφίσουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Να τους συστήνει τον Τζιτζικώστα, αυτόν να ψηφίσουν.

Τελικά, μήπως ο άνθρωπος είναι γραφικός; Ένας Ιβάν με τη δική του γραφικότητα. Με την απεριόριστη εμπιστοσύνη στον εαυτό του, με την άγνοια κινδύνου, με συνέπεια να πέφτει από τη μία γκέλα στην άλλη. Να κάνει αλλοπρόσαλλες και άστοχες επιλογές στον ΠΑΟΚ. Και από την άλλη να κρατιέται, επί της ουσίας, μακρυά από την ομάδα. Η περίπτωση ο Ιβάν.

Γιατί ο Τζιτζικώστας δεν ήθελε το «χρίσμα» από τον Ιβάν, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags