Facebook Pixel "Πάμε για πρωτάθλημα, αλλά σε άλλη Λίγκα"!
| 2011-06-01 08:05:00

"Πάμε για πρωτάθλημα, αλλά σε άλλη Λίγκα"!

"Πάμε για πρωτάθλημα, αλλά σε άλλη Λίγκα"!

Το είπε ο Πολέμης με δηλώσεις του ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα του χρόνου αν δεν αλλάξει η κατάσταση στη Λίγκα. Τι δήλωσε για τις μεταγραφές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αδαμάντιος Πολέμης σε δημοσιογράφους σύμφωνα με τον «Φίλαθλο»:

«Δεν υπάρχουν μεγάλα κεφάλαια, όπως πριν από δυο χρόνια. Δεν έχουν μπει άλλα χρήματα στο ταμείο. Η αύξηση λήγει στις 17 Ιουνίου, αλλά ο προγραμματισμός γίνεται χωρίς να μπουν λεφτά. Αν γίνει κάποιο θαύμα και μπουν και άλλα χρήματα θα προσαρμοστούμε καλύτερα. συζητήσαμε το θέμα των αγοραπωλησιών, ο σχεδιασμός έχει σχέση με τα οικονομικά που έχουμε».

Για τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό:

«Αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να μπουν νέοι σε ηλικία παίκτες, να είναι ορεξάτοι, να έρχονται από κάπου που ο Παναθηναϊκός θα δώσει το βήμα για να μπορέσουν να διακριθούν και εν συνεχεία να πάνε, ενδεχομένως, σε κάποιο πρωτάθλημα, ίσως καλύτερο από το ελληνικό. Θέλουμε παίκτες νέους, γρήγορους για να παίξει πιο επιθετικά η ομάδα. Συζητήσαμε όλα τα θέματα και για δανεικούς και για πωλήσεις και για ονόματα παικτών και τα πάντα. Οι πωλήσεις πάντα είναι σε σχέση με το ενδιαφέρον και τις προσφορές που θα πάρουμε. Παράλληλα έχουμε κάνει και short list με ορισμένους παίκτες για αγορά. Όπως εξελίσσονται τα θέματα δεν μπορούμε να πούμε κάτι, όταν τελειώνουν θα ανακοινώνονται».

Για την παραμονή Φερέιρα:

«Αποφασίσαμε ομόφωνα να παραμείνει ο κ. Φερέιρα και τη νέα σεζόν, που έτσι και αλλιώς έχει συμβόλαιο. Είχαν προηγηθεί αρκετές συζητήσεις μαζί του και ταύτιση απόψεων για πάρα πολλά θέματα, όπως το πώς θα φτιαχτεί η ομάδα το καλοκαίρι».

Για τον τεχνικό διευθυντή:

«Για τον τεχνικό διευθυντή θα υπάρχει ομοφωνία και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασίσουμε. Αποφασίσαμε ο τεχνικός διευθυντής να έχει και ρόλο γενικού αρχηγού. Κάνουμε ότι μπορούμε. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και του χρόνου. Υπάρχουν προτάσεις και για παίκτες μας, αλλά και προτάσεις για άλλους παίκτες. Ο προπονητής που έχουμε ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή. Έχει καλή συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές. Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα αν τα πράγματα είναι διαφορετικά στην λίγκα. Δουλεύουμε προς αυτή τη κατεύθυνση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags