Facebook Pixel Tώρα αρχίζουν τα …δύσκολα!
| 2011-06-01 10:16:00

Tώρα αρχίζουν τα …δύσκολα!

Tώρα αρχίζουν τα …δύσκολα!

Ο Νικόλας Βασιλαράς θεωρεί ότι οι μετα-Φερέιρα επιλογές θα δείξουν τι Παναθηναϊκό περιμένουμ. 

Aναλυτικά το άρθρο του:

Και να που όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ανάποδα τον προγραμματισμό του. Ίσως και χειρότερα γιατί δεν υπάρχει και μία. Έκλεισε πρώτα τον προπονητή, έχει αρχίσει να την ψάχνει με τα πάρε-δώσε, ε, κάποια στιγμή θα εμφανιστεί για τις… φωτογραφίες αν δεν έχει μείνει κανένα «μερεμέτι» και κάποιος τεχνικός διευθυντής. Σαν τον Φρέιτας ένα πράγμα, που κλαίγαμε κιόλας επειδή τον χάσαμε…

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν έκλεισε το εύκολο κεφάλαιο, καθώς στην πραγματικότητα τα δύσκολα τώρα αρχίζουν. Έκανε το (ποδοσφαιρικά) σωστό ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη του σε έναν άνθρωπο που ΔΕΝ δούλεψε υπό κανονικές συνθήκες και απέφυγε το λάθος. Να πάει δηλαδή σε μια επιλογή Δώνη που για μένα τουλάχιστον, θα είχε δυσάρεστες έως τραυματικές συνέπειες και πολύ χαμηλό ταβάνι.

Έτσι το βλέπω κι ας κάνω και λάθος. Διότι δεν μπορώ να ξέρω αν η ομάδα θα πετάει φωτιές με τον Πορτογάλο ή θα φύγει νύχτα. Έτσι είναι αυτά στους πάγκους. Το θέμα είναι αφενός ότι ο άνθρωπος αυτός έχει βιογραφικό επιπέδου Παναθηναϊκού και αφετέρου έδειξε ότι αν και δεν είναι μικρός σε ηλικία, δεν ήρθε για τα τελευταία ένσημα αλλά το παλεύει και το πονάει το μαγαζί. Επειδή όμως δυστυχώς το βασικό θέμα στην παρούσα φάση ΔΕΝ είναι ο προπονητής μπορεί και να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε τζάμπα για πάρτη του, μέχρι να αποφασίσουν στον Παναθηναϊκό πώς (και αν) θα το κουμαντάρουν το καράβι.

Τα δύσκολα όπως προαναφέραμε τώρα αρχίζουν, ώστε να δούμε τι Παναθηναϊκό πάνω κάτω θα περιμένουμε του χρόνου. Διότι αν διώξεις τον Σισέ για να παίξει ο Πετρογκόλ, φύγει ο Λέτο για να έρθει στην καλύτερη το «λαχείο» που λέγεται Αμπντούν, αντί για τον Μπουμσόνγκ πάρεις τον Ντουγκλάο και πάει λέγοντας, τότε δεν θα σου φταίει κανένας Φερέιρα και τζάμπα τον ταλαιπωρούμε τον άνθρωπο. Αν παρασκηνιακά πολεμάς με πέτρες και σφεντόνες και οι άλλοι με πυρηνικά τότε ας μην κατέβουμε καν.

Θέλω πάντως να πιστεύω ότι όλα αυτά ΔΕΝ θα συμβούν καθώς είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος. Όχι και τόσο βεβαίως στην παρούσα φάση, αλλά και πάλι δεν έχω πάψει να πιστεύω και να ελπίζω, δεν θέλω να απογοητεύομαι. Δεν μπορεί, κάτι θα γίνει, απλά σε κάθε περίπτωση έχει ήδη χαθεί πολύτιμος χρόνος, τον οποίο ο αντίπαλος εκμεταλλεύεται διαρκώς.

Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν από εδώ και πέρα. Διότι νομίζω πως πλέον δεν είναι για να λέμε και πολλά, αφού σημασία έχουν οι πράξεις και τα έργα. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και δεν είναι για να το καθυστερούμε κι άλλο.

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags