Facebook Pixel "Ένα από τα πολλά ταλέντα…"
| 2011-06-01 14:33:00

"Ένα από τα πολλά ταλέντα…"

"Ένα από τα πολλά ταλέντα…"

Έτσι χαρακτήρισε τον Σωτήρη Νίνη Ιταλός μάνατζερ που ειδικεύεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι είπε ο Φραντσέσκο Μουσάρα για τον Παπασταθόπουλο, τον Ταχτσίδη και τον ...Σικαμπάλα.

Αναλυτικά όσα είπε o γνωστός μάνατζερ σε συνέντευξή του στο "Goal.com/it":

-Η οικονομική κρίση που επηρεάζει την Ελλάδα έχει αντίκτυπο στις ομάδες;

«Οι μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ δεν έχουν επηρεαστεί τόσο πολύ. Αίσθησή μου, ωστόσο, είναι ότι γενικά έχουν επηρεαστεί. Έχει αλλάξει επίσης το ποσοστό εισφοράς σε παίκτες, το οποίο αυξήθηκε από το 20 στο 40%. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σε αρκετά καλό επίπεδο, για να το παρακολουθήσει κάποιος, υπάρχουν καλοί νέοι παίκτες».

-Ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα είναι ο Σωτήρης Νίνης…

«Ο Νίνης είναι ένας από πολλά νέα ταλέντα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Έχει φανεί εδώ και αρκετό καιρό, αλλά είναι μόλις της κλάσης του ‘90».

-Ο Παπασταθόπουλος δεν τα πήγε καλά στη Μίλαν. Τί δυσκολίες αντιμετώπισε;

«Τον έφερα στην Ιταλία, στην Τζένοα, αλλά δεν τον παρακολουθώ πλέον. Δεν ξέρω την κατάστασή του, οπότε θα προτιμούσα να μην το σχολιάσω».

-Ποιο είναι το μέλλον του Παναγιώτη Ταχτσίδη;

«Μιλάμε για παίκτη της κλάσης ’91, ο οποίος απέδειξε ότι διαθέτει τεχνικές και σωματικές αρετές στην πρώτη του χρονιά στην Ιταλία. Στην Τσεζένα δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση και πήγε στην Γκροσέτο, όπου έπαιξε λίγο. Η Τζένοα έχει επικεντρωθεί σε αυτόν, αλλά ακόμα δεν έχω συναντηθεί με τους διοικούντες την ομάδα για να μιλήσουμε για το μέλλον του. Αν δεν μείνει στην Τζένοα, κατά τη γνώμη μου μπορεί άνετα να πάει σε μια ομάδα της Serie A, που δεν είναι υψηλού επιπέδου».

-Πέρσι, η Νάπολι δοκίμασε τον Αιγύπτιο Σικαμπάλα. Υπάρχουν πιθανότητες να έρθει στην Ιταλία;

«Αξιολογούμε ορισμένες περιπτώσεις προς το παρόν, αλλά είναι ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags