Facebook Pixel Πρώτος ο Χατζηνικολάου!
| 2011-06-01 15:20:00

Πρώτος ο Χατζηνικολάου!

Πρώτος ο Χατζηνικολάου!

Φουριόζος επέστρεψε στις τηλεοπτικές οθόνες ο Χατζηνικολάου, καθώς στο δεύτερο δελτίο από τότε που ξεκίνησε ξανά το πρόγραμμα του ALTER, πήρε την πρώτη θέση. Φήμες για συμφωνία ALTER με Ευαγγελάτο.
 

Το δελτίο ειδήσεων του ALTER με πιο λαϊκό προφίλ και έντονη κριτική στο πολιτικό σύστημα, την Τρίτη ήταν πρώτο με ποσοστό που ξεπέρασε το 20% την ίδια ώρα που το MEGA έμενε στην δεύτερη θέση, μετά από πολλούς μήνες στην κορυφή!

Στο ALTER o Ευαγγελάτος

Σύμφωνα με το enimerosi24, σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γ. Κουρή βρίσκεται ο Νίκος Ευαγγελάτος προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του Alter. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κανάλι ο μεγαλομέτοχος του σταθμού έχει αποφασίσει να ενισχύσει το πρόγραμμα το οποίο αναμένεται σταδιακά να στραφεί αποκλειστικά στην ενημέρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Ευαγγελάτος συζητά για μια δίωρη εκπομπή που θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων. Το ακριβές περιεχόμενο της εκπομπής παραμένει άγνωστο.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags