10/01/11 - 13:49

Δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα

Ο Τάκης Λεμονής χαρακτήρισε συγκυρία τα μεταγραφικά «πάρε-δώσε» Ολυμπιακού και Πανιωνίου, τη συνεργασία σε επιχειρηματικό επίπεδο των Μαρινάκη-Βεντούρη, αλλά και τη δική του παρουσία στον πάγκο των «κυανέρυθρων».

Δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα
52.181views 0shares

Ακόμα, όπως σχολίασε μέσω του «NovasportFM» ο Κουμορτζί έφτασε πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό, αλλά η διοικητική αλλαγή «χάλασε» τη μεταγραφή.

** «Σίγουρα υπάρχουν αρκετά παράπονα. Όπως το θέμα που έγινε μεταγραφή με παίκτη μας προς τον Ολυμπιακό και δεν ανακοινώθηκαν ανταλλάγματα. Ο κόσμος δεν γνωρίζει πράγματα μέσα στην ομάδα. Ο Μανιάτης είχε κάρτες και είχε δηλωθεί ότι θα απουσιάζει για δύο παιχνίδια, με την Ξάνθη και τον Άρη».

** «Υπάρχει μεγάλη συγκυρία και έχει δικαίωμα ο κόσμος να το λέει. Υπάρχει συνεργασία του κ. Βεντούρη με τον κ. Μαρινάκη. Έρχομαι κι εγώ που έχω περάσει τη μισή ζωή στον Ολυμπιακό… Αλλά ο κόσμος δεν ξέρει κάτι που ξέρω εγώ. Για παράδειγμα ο Κουμόρτζι, πριν από λίγο καιρό, ήταν πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Έγινε αυτή η διοικητική αλλαγή στον Παναθηναϊκό και χάλασε.

Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για έναν παίκτη γιατί να μην το συζητήσουμε.
Πρέπει να εξετάζουμε και τις συνήθειες κάτω από τις οποίες βλέπει ένας παίκτης την ομάδα. Του Μανιάτη του είχα μιλήσει τρεις φορές. Ήταν αρχηγός και θεωρώ ότι, ο αρχηγός είναι κάτι διαφορετικό στα αποδυτήρια. Ήταν ξεκάθαρος, μου είπε ότι δεν αντέχω. Αυτό συμβαίνει όταν οι καταστάσεις στις ομάδες είναι δύσκολες. Κάποιοι παίκτες φτάνουν στα όριά τους.

Πάει να δημιουργηθεί ένα κλίμα ότι υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ εμένα και του κου.Βεντούρη. Με τις πράξεις τι κάνουμε είναι το θέμα. Δεν είναι σωστά αυτά πριν από ένα κρίσιμο παιχνίδι. Αυτά πρέπει να λείπουν για να αισθανθεί καλά η ομάδα. Ο Πανιώνιος είναι κάτι διαφορετικό. Τον έχω ζήσει. Ξέρω και τον κόσμο και το επίπεδο. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε. Επιτέλους ας δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό».