10/01/11 - 14:37

Μας κοροϊδεύουν με τον Ριέρα!

Τελικά ήταν "σούπερ" που γράφουν οι εφημερίδες ή "μηδέν κόμμα κάτι", που λέει ο Αλέφαντος; Κάτι βρομάει με τον Ριέρα και ο σκύλος το μύρισε...

Μας κοροϊδεύουν με τον Ριέρα!
28.993views 0shares

Να μας τρελάνουν πάνε οι φυλλάδες με τον Ριέρα. Έκανε δυο σουτ σε ολόκληρο το παιχνίδι στην Κέρκυρα, ενώ στο υπόλοιπο ήταν άφαντος! Κι όμως, και μεγάλες βαθμολογίες πήρε (μέχρι και 8άρι είδαμε!), και "σούπερ" βαφτίστηκε, λες και πρέπει σώνει και καλά να πιστέψουμε πως ο Ισπανός είναι αυτός που πρέπει να είναι.

Δεν τον πήρε τον Ριέρα ο Ολυμπιακός για να κάνει δύο σουτ σε ολόκληρο το ματς. Από τους μεγάλους παίκτες, υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις. Και πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες περί προσαρμογής. Μισό χρόνο κλείνει ο Ριέρα στον Ολυμπιακό και το "value for money" παραμένει ακόμα πολύ χαμηλό. Και ενώ δεν αποδίδει τα αναμενόμενα, τα "παπαγαλάκια" πάνε να μας ψήσουν ότι το παλικάρι κάνει τη διαφορά!

Την ίδια στιγμή ο Αλέφαντος, που δεν ξεστομίζει κακή κουβέντα για παίκτη του Ολυμπιακού, του βάζει ...μηδέν! Τρελάθηκε ο Νικόλας ή απλώς είδε αυτό που βλέπουμε όλοι μας, εκτός από τα "παπαγαλάκια";

Ιδού τι έγραψε ο Αλέφαντος στο "katimagiko": "Ο Ριέρα που του άσκησα έντονη κριτική στο προηγούμενο ματς, ήταν πάλι μία από τα ίδια. Αν εξαιρέσεις δυο σουτ που έκανε, ήταν μηδέν. Για την ακρίβεια, μηδέν κόμμα κάτι, ενώ στο προηγούμενο ματς ήταν σκέτο μηδέν. Τόσα λεφτά ρε, αυτός έπρεπε να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό.

Αντιθέτως, είναι βαρύς, πιάνεται εύκολα, τον κλείνουν εύκολα, και δεν πλευροκοπεί. Έτσι είναι τα εξτρέμ; Αν δεν πλευροκοπείς αυτές τις ομαδίτσες εδώ, στο Τσάμπιονς Λιγκ τι θα κάνεις; Ας ελπίσουμε ότι θα δουλέψει και θα γίνει αυτός που πρέπει να είναι, διότι έχουν περάσει 6 μήνες από τότε που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα. Δεν ήρθε χθες, ούτε προχθές".

Εσείς τι είδατε; Αυτά που λένε οι εφημερίδες ή αυτά που λέει ο Αλέφαντος;