Facebook Pixel "Θέλω Τσάμπιονς Λιγκ". Ολυμπιακό θες;
| 2011-06-02 08:23:00

"Θέλω Τσάμπιονς Λιγκ". Ολυμπιακό θες;

"Θέλω Τσάμπιονς Λιγκ". Ολυμπιακό θες;

Ο Ρίο Κόκερ, που φέρεται να είναι ένας από τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού, έκανε δηλώσεις εκφράζοντας την επιθυμία να αγωνιστεί σε ομάδα που παίζει Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν είπε κουβέντα για τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σε αγγλική ιστοσελίδα…

«Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού και οι περισσότεροι εξ αυτών αγωνίζονται στο Champions League. Είναι μία διοργάνωση που θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής με φιλοδοξίες να αγωνιστώ. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής με φιλοδοξίες να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω να παίξω στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, να κερδίσω πράγματα και να καταφέρω πράγματα στην καριέρα μου», δήλωσε αρχικά ο Ρίο Κόκερ και συνέχισε λέγοντας πως:

«Το να αγωνίζομαι είναι το πιο σημαντικό πράγμα σχετικά με το μέλλον μου. Δεν θα πω ψέματα επ’ αυτού, υπήρξαν πολλά σκαμπανεβάσματα στα τέσσερα χρόνια που πέρασα στην Άστον Βίλα. Το τι θα κάνω θα είναι μια πολύ μεγάλη απόφαση, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι να παίζω. Έγινα 27 ετών και πιστεύω ότι μπήκα στην καλύτερη περίοδο για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή και πιστεύω ότι τα καλύτερα ακόμη δεν έχουν έρθει από εμένα».

Επίσης, είπε: «Θα είναι μία δύσκολη απόφαση, αλλά πρέπει να κάνω το καλύτερο για την καριέρα μου, τις βλέψεις μου, αλλά και την οικογένειά μου. Δεν έγινε ποδοσφαιριστής μόνο και μόνο για να λέω ότι είμαι ποδοσφαιριστής. Παίρνω πολύ σοβαρά το επάγγελμά μου, όπως και το τι θέλω να πετύχω να κάνω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags