Facebook Pixel Τους κάνει πλάκα με Φορτούνη!
| 2011-06-02 09:20:00

Τους κάνει πλάκα με Φορτούνη!

Τους κάνει πλάκα με Φορτούνη!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να ενδιαφέρεται για το αστέρι της Τρίπολης, αλλά ο Ολυμπιακός θα τον αποκτήσει. Και, μάλιστα, θα τον αφήσει δανεικό στoν Αστέρα επειδή δεν χωράει στο ρόστερ!

"Κλεισμένος" είναι ο Κώστας Φορτούνης από τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες. Μπορεί να ακούστηκε πρόσφατα ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός συμπεριλαμβάνεται στους ελληνικούς στόχους του Παναθηναϊκoύ, αλλά οι Πειραιώτες έχουν προλάβει κι έχουν συμφωνήσει με τον Αστέρα για τον παίκτη.

Μάλιστα, με την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη από το εξωτερικό θα ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρίσκεται σε ανοιχτή η επικοινωνία με τον πρόεδρο των Αρκάδων, Γιώργο Μποροβήλο και κανένας Παναθηναϊκός δεν μπορεί να μπει "σφήνα" στη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αστέρας, πέρα από χρήματα, θα πάρει και 1-2 παίκτες δανεικούς από την ομάδα του Πειραιά. Μάλιστα, ο ένας απ’ αυτούς λέγεται ότι θα είναι ο ίδιος ο Φορτούνης, μια και ο Βαλβέρδε θεωρεί ότι δεν χωράει στο ρόστερ και πρέπει να μείνει στην ομάδα της Τρίπολης για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Μια εξέλιξη που συμφέρει και τον Αστέρα μετά την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα.

Πάντως, η πλάκα είναι ότι ένας παίκτης που πιθανότητα στο (νέο) Παναθηναϊκό θα έπαιρνε ευκαιρίες και ενδεχομένως να είχε φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό …περισσεύει. Και είναι -αν μη τι άλλο- μια κίνηση δύναμης και επίδειξης από τους Πειραιώτες να αποκτήσουν τον παίκτη και να τον αφήσουν δανεικό στην ομάδα του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags