Facebook Pixel Νέες δηλώσεις-φωτιά Βελλή για Ολυμπιακό!
| 2015-12-18 00:15:00

Νέες δηλώσεις-φωτιά Βελλή για Ολυμπιακό!

Νέες δηλώσεις-φωτιά Βελλή για Ολυμπιακό!

Ξεσπάθωσε με νέα συνέντευξη ο πρώην πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης με αφορμή τη διαιτησία στη Ριζούπολη. Φοβερές καταγγελίες για θεσμούς, Παππά, Μαρινάκη, Κοντονή!

«Χείμαρρος» ήταν ο Σταμάτης Βελλής για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, καθώς και σε νέα συνέντευξή του, σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Θεσσαλονίκη (Arena fm 89,4), τα... έχωσε σε όλους!

Θυμίζουμε πως νωρίτερα, σε άλλες δηλώσεις του, είχε μιλήσει για "φόβο" και "τρόμο" του Απόλλωνα επί του Ολυμπιακού και είχε «προκαλέσει» την παραίτηση του Μπάμπη Τεννέ, ενώ τώρα τα... χώνει στον διαιτητή, στον Μαρινάκη, στους Γκιρτζίκη - Μποροβήλο και στον Κοντονή!

Αναλυτικά:

«Ξαφνικά σήμερα με θυμήθηκαν όλοι. Με ξέθαψαν από τη λήθη. Το περίμενα αυτό που έγινε χτες στη Ριζούπολη. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Αυτά περίμενα, αυτά έβλεπα και τότε, ούτε καν εκνευρίστηκα. Γι' αυτό είμαι εκτός ποδοσφαίρου. Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα. Όταν λοιπόν στραβοπατάει υπάρχουν οι εξωτερικοί παράγοντες που καλύπτουν αυτήν την αδυναμία στην κακή του μέρα. Έχει δεκανίκια.
Χτες θα μπορούσε να έχει πάρει το ματς 3-0 ο Ολυμπιακός. Έχει τις ευκαιρίες. Έρχεται λοιπόν ο διαιτητής και του δίνει τον αγώνα. Το πρόβλημα δεν είναι τι κάνει ο Ολυμπιακός, αλλά τι κάνουν οι θεσμοί.

Αν δε θέλει να ελεγχθεί ο θεσμός δεν ελέγχεται. Αν οι θεσμοί είναι διαβρωμένοι, αυτό θα συμβαίνει.

Αν το σύστημα επιτρέπει σε αυτούς να ελέγχουν το ποδόσφαιρο αυτά θα γίνονται. Πως δέχεται ο καθένας να μιλάει με τον υπόδικο Μποροβήλο ή τον υπόδικο Γκιρτζίκη. Τη στιγμή που διώχνουν τον Πλατινί χωρίς να είναι υπόδικος. Και οι δικοί μας που έχουν ένα σωρό κατηγορίες εις βάρος του να βρίσκεται στο ποδόσφαιρο. Εδώ είναι δώσε και πάρε.

Απαράδεκτο να συνομιλεί ο Κοντονής με τον Μαρινάκη. Τι δουλειά έχει να μιλάει με έναν άνθρωπο που του έχει απαγορευτεί να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Αν είσαι στα τηλέφωνα με αυτούς, ότι γίνει μετά είσαι συνυπεύθυνος.

Ο αγώνας που είδαμε χτες αν ήταν ένας αγώνας με 10.000 οπαδούς πείτε μου αν θα τελείωνε. Δε θα μπούκαραν με τέτοια προκλητική μονόπλευρη διαιτησία;

Με μια άλλη ομάδα μεσαιο-μεγάλη φαντάζεστε τι θα γινόταν. Θα έβγαινε ο κύριος Κοντονής να εφαρμόσει τον περίφημο νόμο του. Αυτό που είδαμε δεν είναι πρόκληση επεισοδίων;

Δεν κουνιέται φύλλο. Που είναι ο κύριος Κοντονής; Ο κύριος Παππάς μετά τη Λεωφόρο ορίστηκε σε 6 συνεχή παιχνίδια. Επιβραβεύτηκε.»
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φήμες ότι ο Μαρινάκης "κλέβει" από τον ΠΑΟ τον...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags