Facebook Pixel Θυμήθηκαν το 1971!
| 2011-06-02 14:48:00

Θυμήθηκαν το 1971!

Θυμήθηκαν το 1971!

Σαν σήμερα ο Παναθηναϊκός έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου πρωταθλητριών με τον Αγιαξ στο «Γουέμπλεϊ» και πραγματοποιήθηκε εκδήλωση μνήμης στην 2α Ιουνίου του 1971. Πολέμης: «Δεν θα πτωχεύσουμε ποτέ».

Οπως είναι λογικό το πράσινο χρώμα ήταν πολύ έντονο στο συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Λεωφόρο Συγγρού, αλλά υπήρχαν και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αίαντα που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Ολοι παρόντες

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες όλοι οι ποδοσφαιριστές του έπος του «Γουέμπλεϊ». Συγκεκριμένα οι Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Τάκης Οικονομόπουλος, Φραγκίσκος Σούρπης, Άνθιμος Καψής, Αριστείδης Καμάρας, Γιάννης Τομαράς, Χάρης Γραμμός, Τότης, Φυλακούρης, Γιώργος Βλάχος, Κώστας Ελευθεράκης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Δημήτρης Καλλιγέρης, Γιώργος Δεληγιάννης, Κώστας Αθανασόπουλος, Γιώργος Χατζηανδρέου, Γιώργος Γονιός, Πέτρος Σπανόπουλος, Τάκης Παπαδημητρίου.

Εκπροσώπηση υπήρξε και από τον Αγιαξ με την παρουσία των: Μιούρεν, Μπάρι και Χουρσόφ.

Επίσης, τη νυν ομάδα εκπροσώπησε ο Αλέξανδρος Τζόρβας, το παρών έδωσαν και άλλοι παλαίμαχοι όπως ο Βαγγέλης Πανάκης και ο Νίκος Τζουνάκος, ενώ τίμησαν την εκδήλωση ο μέτοχος της ΠΑΕ Αδαμάντιος Πολέμης με τον γιο του Λεωνίδα, ο πρώην ισχυρός άνδρας του πράσινου βόλεϊ Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος και αρκετός κόσμος.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags