Facebook Pixel Supporter να γίνουν κι εκείνοι που έχουν τα πολλά...
| 2011-06-02 15:04:00

Supporter να γίνουν κι εκείνοι που έχουν τα πολλά...

Supporter να γίνουν κι εκείνοι που έχουν τα πολλά...

Τα 365 ευρώ (200 για την εγγραφή στο κλαμπ Υποστηρικτών+165 για το πιο φθηνό από τα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας) που ζητούν οι Supporters από τους μεροκαματιάρηδες φίλους της ΑΕΚ, βγαίνουν πολύ δύσκολα από την τσέπη σε τόσο δύσκολους καιρούς.
 

Γράφει ο Βαγγέλης Αρναούτογλου...

Κάποιοι θα πρέπει να στερηθούν τις διακοπές τους εφόσον θέλουν να πιάσουν οικογενειακώς θέσεις στο ΟΑΚΑ και παράλληλα να βοηθήσουν στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω της συμμετοχής τους στο εν λόγω κλαμπ που πλέον είναι ανώνυμη εταιρεία. Αποφάσεις οι οποίες δεν είναι εύκολες και ασφαλώς χρειάζονται παραδείγματα για να παρθούν.

Την ώρα λοιπόν που το μπαλάκι έχει πέσει στην πλευρά των φίλων της ομάδας, οι επιφανείς ΑΕΚτζήδες παραμένουν άφαντοι. Το ποσό που μαζεύεται στον σχετικό λογαριασμό έχει αυξηθεί κατά (περίπου) 200.000 ευρώ από την ημέρα που οι Supporters παρουσίασαν το σχέδιό τους τονίζοντας ότι ευελπιστούν στη συμμετοχή 50.000 ανθρώπων. Αξιέπαινη η οικονομική θυσία, αλλά μικρό το ποσό στο ταμείο...

Αυτοί οι άνθρωποι αναρωτιούνται καθημερινά: πού είναι ο Χατζηιωάννου, ο Νικολαΐδης, ο Μελισσανίδης, ο Κανελλόπουλος (κ.ά.); Πού είναι όλοι αυτοί που θα έπρεπε να εμφανιστούν ενωτικοί και αποφασισμένοι να στηρίξουν αυτό το υγιές εγχείρημα προσφέροντας σημαντικά ποσά και βάζοντας τις βάσεις για την επιτυχία του;

Γιατί δεν βγαίνουν μπροστά ώστε να αποτελέσουν το παράδειγμα που θα χαλαρώσει τις αντιστάσεις του μέσου οπαδού και θα τον πείσει ότι επενδύει σε μία προσπάθεια η οποία μπορεί όντως να αποτελέσει λύση για το χρόνιο οικονομικό πρόβλημα της ομάδας; Οτι δεν ξοδεύει αυτά τα με κόπο, ιδρώτα και ανασφάλεια κερδισμένα 365 ευρώ του, για μία προσπάθεια που θα οδηγηθεί στο κενό.

Δικαίωμά τους είναι ασφαλώς να πράξουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους, να αδιαφορήσουν για την προσπάθεια ή να τη στηρίξουν δείχνοντας τον δρόμο στον απλό φίλαθλο κόσμο. Αν πάντως αποφασίσουν να συνδράμουν πρέπει και να το «επικοινωνήσουν» αναλόγως διότι η απορία των απλών φιλάθλων για τη στάση που τηρούν απέναντι στο εγχείρημα ισχυροί οικονομικά παράγοντες που έχουν διαφημιστεί από ΜΜΕ ως επίδοξοι σωτήρες της ΑΕΚ, αποτελεί τροχοπέδη ώστε να γίνουν οι ίδιοι μικρομέτοχοι-Υποστηρικτές.

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags