Facebook Pixel «Φως, περισσότερο φώς»!
| 2011-06-03 07:48:00

«Φως, περισσότερο φώς»!

«Φως, περισσότερο φώς»!

Ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει λόγω για δολοφονική επίθεση εξέδωσε το φόρουμ του Ηρακλή, "Bluefans".

Διαβάστε αναλυτικά:

Χθες, 1 Ιουνίου 2011, την ίδια μέρα που ο Ηρακλής μας έπεφτε στη β’ εθνική σε «δικαστικές» αίθουσες για 4η φορά (παγκόσμιο ρεκόρ σίγουρα) και την ίδια περίπου στιγμή που η αστυνομία έμπαινε για άλλη μια φορά στο σπίτι μας, στο Κατσάνειο και κανείς εκ των διοικούντων δεν έβρισκε μία λέξη να διαμαρτυρηθεί γι’ αυτό, ένα μέλος του φόρουμ, και «ιστορικό» στέλεχος της διαχείρισής του, δεχόταν δολοφονική επίθεση.

Την επίθεση τη δέχτηκε από άλλο Ηρακλειδέα, όχι κανένα ανώνυμο, αλλά «επιφανή» τρόπον τινά και διάσημο σε όλους μας. Που δεν είχε κανένα πρόβλημα να την εκδηλώσει και μπροστά σε πολλούς αυτόπτες μάρτυρες επίσης γνωστών κυανόλευκων αισθημάτων.

Φαίνεται ότι το έχει η μοίρα του Ηρακλή τα «πεσίμαστα» να μην τα δέχονται ΠΟΤΕ αυτοί που κατά καιρούς π.χ. φόρτωσαν την ομάδα με χρέη, τη γέμισαν παλτουδιές, την ενέπλεξαν σε ιστορίες με κοινούς εγκληματίες, την έφεραν εν τέλει στην άκρη του γκρεμού. Όχι, αυτοί ποτέ δεν έφαγαν κανένα «πέσιμο» και να δούμε και αν θα φάνε ποτέ. Καλά καλά ούτε λεκτικό.

Το φόρουμ και η διαχείρισή του ανήκει εδώ και λίγο καιρό σε άλλη ομάδα προσώπων και ο συγκεκριμένος απλώς διατηρεί το forum στο όνομά του. Κάποιοι δεν το πιστεύουν, δικαίωμά τους. Όταν όμως οι ίδιοι που δεν το πιστεύουν, προβαίνουν σε δολοφονικές επιθέσεις κατά αυτού του προσώπου κανείς από μας της ομάδας διαχείρησης δεν έχει αμφιβολία: Η επίθεση γίνεται (και) κατά του φόρουμ!

Το φόρουμ αυτό έχει κατηγορηθεί για πολλά. Δεν πειράζει, είναι μεσ’ το πρόγραμμα. Πρόσφατα, δέχτηκε και ισχυρή κυβερνοεπίθεση από ανθρώπους που ήταν επαγγελματίες στη «δουλειά» τους αυτή. Κι αυτό μεσ’ το πρόγραμμα είναι και πάλι δεν πειράζει, στο βαθμό τουλάχιστον που είμαστε στοιχειωδώς προσεκτικοί. Αλλά το φόρουμ όσο υπάρχει και για όσο διάστημα θα εξακολουθήσει να υπάρχει και ασχέτως προσώπων που κάθε φορά το διαχειρίζονται, πολύ απλά δε θα κάτσει να εκβιάζεται!

Αποφασίστηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς αυτές τις πανταχού παρούσες στον Ηρακλή τα τελευταία χρόνια πρακτικές, το φόρουμ να μείνει κλειστό για τις επόμενες 48 ώρες. Θα επανέλθουμε κανονικά από εκεί που είχαμε μείνει. Παρακαλούνται όλοι οι χρήστες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα προσωπικά τους στοιχεία (nicknames κλπ), το τί γράφουν και σε ποιον απευθύνονται διότι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι στον Ηρακλή πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Και μια ευχή για το τέλος: Όπως έλεγε και ο Βολταίρος: «Φως, περισσότερο φώς»!

To forum θα επανέλθει το Σάββατο βράδυ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags