03/06/11 - 08:30

Έτσι θα αυξηθεί το μπάτζετ

Εγκλωβισμένοι σε επιλογές του παρελθόντος είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ, που ψάχνουν λύσεις με ποδοσφαιριστές πους τους ανεβάζουν την πίεση στο κόκκινο, επειδή φοράνε λίγο κίτρινο.

Έτσι θα αυξηθεί το μπάτζετ
39.576views 0shares

Στην «Ένωση» θέλουν να ξεφορτωθούν παίκτες τύπου Γκερέιρο και Γιάχιτς, για παράδειγμα, καθώς οι δυο τους κοστίζουν στην ομάδα περίπου ένα εκ. ευρώ!

Ο Πολωνός κυνηγός λαμβάνει περίπου 550 χιλ. ευρώ τον χρόνο, ενώ ο Βόσνιος στόπερ περισσότερα από 400 χιλ. ευρώ. Σε μία ΑΕΚ που θα προσπαθήσει με… ταχυδακτυλουργικά να κάνει μεταγραφές φέτος το καλοκαίρι, αυτά τα συμβόλαια είναι πολυτέλεια.

Κι αν ο Γκερέιρο ανέβηκε λίγο φέτος και πήρε χρόνο συμμετοχής, για τον Γιάχιτς δεν μπορεί να βρει κανείς έναν λόγο για παραμείνει. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο Χιμένεθ δεν «καίγεται» για την παραμονή του. Όπως και του Λούκατς, αλλά και των Έντερ, Νταντόμο και Λεονάρντο.

Συνολικά αυτοί οι παίκτες λαμβάνουν αρκετά χρήματα από την «Ένωση». Και μιλάμε για λεφτά που δεν περισσεύουν αυτό το διάστημα. Για αυτό όσοι γνωρίζουν καλά πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα, αναφέρουν ότι προέχουν οι αποχωρήσεις πριν γίνουν οι μεταγραφές.

Όχι κινήσεις τύπου Κοντoέ ή Μπουγαΐδη, αλλά παικτών που έχουν υψηλό κασέ και πρέπει να βρεθούν χρήματα για να τους δώσουν και να συμφωνήσουν για την υπογραφή συμβολαίου. Στην ΑΕΚ, άλλωστε, δεν έχουν πρόβλημα να καθυστερήσουν κάποιες από τις μεταγραφές, προκειμένου να πέσουν και οι τιμές…