Facebook Pixel "Μπαίνω στον Ηρακλή, τώρα!"
| 2011-06-03 10:57:00

"Μπαίνω στον Ηρακλή, τώρα!"

"Μπαίνω στον Ηρακλή, τώρα!"

Ο Ανδρέας Παντέλη μίλησε στο "ARENA CHANNEL" του "TV-Θεσσαλονίκη" για το ενδεχόμενο να εμπλακεί και πάλι στα διοικητικά του Ηρακλή.

Μεταξύ άλλων τόνισε:

«Παρακολουθώ την προσπάθεια των ανθρώπων του Ηρακλή να σώσουν την ομάδα και την θεωρώ ηρωική. Έγιναν πολλά λάθη από τις προηγούμενες διοικήσεις και ήρθε η ώρα για τη συσπείρωση και την ενότητα.

Δέχομαι τηλεφωνήματα από την Θεσσαλονίκη και από μέλη της οικογένειας του Ηρακλή και πραγματικά θέλω να βοηθήσω. Δεν μπορώ όμως να έρθω και να υπάρχουν αντιμαχόμενες παρατάξεις. Κάποια στιγμή αυτά πρέπει να τελειώνουν. Εφόσον υπάρξει η συναίνεση, να έρθω, να βάλω τα λεφτά μου και υπόσχομαι να ανεβάσω ξανά την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Πρέπει όμως να αναλάβει τις ευθύνες του και να πληρώνει το χρέος προς ΙΚΑ, εφορία ο κύριος Ρέμος.

Την προηγούμενη φορά έβαλα πολλά λεφτά και στο τέλος είπαν ότι πήρα και για την τσέπη μου περισσότερα. Αυτή τη φορά, όλα θα τα γνωρίζει ο κόσμος».

Κι ακόμη: «Η ομάδα είναι ιστορική, μεγάλη και έχει λαό που μπορεί να την στηρίξει, αλλά δεν υπάρχει κάποιος να μπει μπροστά. Θέλω μαζί μου και τα μέλη της διοίκησης που προσπάθησαν να σώσουν τον Ηρακλή, τον Χατζηπαναγή, τον Κωφίδη, τον Παπαϊωάννου, τους βετεράνους, αλλά και τους παράγοντες που έκαναν μεγάλο αγώνα εδώ και 20 ημέρες.

Μπορούμε να επαναφέρουμε τον Ηρακλή και επειδή ξέρω καλά το ποδόσφαιρο, υπόσχομαι ότι θα πετύχουμε. Δεν έχω δισεκατομμύρια, αλλά για να στηρίξω οικονομικά την προσπάθεια αυτή, έχω. Θα είμαι την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και εάν με καλέσουν θα πάω να μιλήσω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags