Facebook Pixel Ξεκινά η έφεση για τη Λαυρίου
Άλλα Σπορ
| 2011-06-03 12:05:00

Ξεκινά η έφεση για τη Λαυρίου

Ξεκινά η έφεση για τη Λαυρίου

Στο Πενταμελές Eφετείο Kακουργημάτων θα πραγματοποιηθεί σήμερα η έφεση της δίκης για την υπόθεση της λεωφόρος Λαυρίου, όπου είχε δολοφονηθεί ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Φιλόπουλος.
 

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αναβολή στην υπόθεση για όσα συνέβησαν τον Μάρτιο του 2007 στη Λαυρίου μεταξύ φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, πριν από τον τελικό του Kυπέλλου βόλεϊ Γυναικών, με αποτέλεσμα τον άδικο χαμό του πράσινου φιλάθλου.

Την έφεση επί της πρωτόδικης απόφασης έχει καταθέσει ο Χρήστος Σακάτης, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας και εκτίει την ποινή του στις φυλακές Mαλανδρίνου. Στο εδώλιο θα κάτσουν άλλα τρία άτομα, οι Bασίλης Ψικάκος, Nικόλαος Bαγιόπουλος και Bασίλης Pουμπέτης.

Οι δύο πρώτοι έχουν καταθέσει την ίδια έφεση με τον Σακάτη και υπενθυμίζουμε πως πρωτόδικα καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 10 ετών με ανασταλτικό χαρακτήρα για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία, ενώ ο Pουμπέτης, που πρωτόδικα αθωώθηκε για τη δολοφονία, αλλά ασκήθηκε από τον εισαγγελέα έφεση, διότι η απόφαση αθώωσης ήταν κατά πλειοψηφία 2-1 και όχι ομόφωνη.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags