Facebook Pixel "Πέφτει" λόγω κρίσης...
| 2011-06-03 15:05:00

"Πέφτει" λόγω κρίσης...

"Πέφτει" λόγω κρίσης...

Κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του βρίσκεται ο Τσιρίλο, με μειωμένες αποδοχές, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του.

Ο Ιταλός αμυντικός μίλησε σχετικά στο "Sport103 fm" και σχολίασε:

Για την πορεία του ΠΑΟΚ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: "Η ομάδα έκανε μία φανταστική σεζόν, προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για εμάς, αλλά ο καθένας μας προσπάθησε να δώσει ό,τι καλύτερο μπορούσε. Νομίζω ότι υπάρχει ένα θετικό πρόσημο και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και τη νέα χρονιά, γιατί έχουμε μία καλή ομάδα και θα πρέπει να τα πάμε ακόμη καλύτερα.

Η πορεία μας στην Ευρώπη ήταν κάτι ξεχωριστό για όλους, ένα επίτευγμα που δεν είχε καταφέρει για πολλά χρόνια η ομάδα. Βεβαίως, όλοι θέλαμε να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, υπάρχουν και έντεκα αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ για μεγάλο διάστημα πάλεψε σε τρεις διοργανώσεις, προχώρησε στο Europa League, έφτασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, οπότε νομίζω ότι όλα αυτά ήταν τα συστατικά μίας φανταστικής χρονιάς.

Η χρονιά θα μπορούσε να είναι πιο φανταστική, αν τα πηγαίναμε καλύτερα στο πρωτάθλημα, αν ήμασταν στον τελικό του Κυπέλλου, αν παίρναμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ... Παρόλα αυτά, είμαι χαρούμενος όπως και όλοι στην ομάδα, επειδή καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια στη διάρκεια της χρονιάς".

Για το θέμα του συμβολαίου του: "Η διαίσθησή μου είναι ότι θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, γιατί είμαι πολύ καλά σε αυτή την ομάδα, ο κόσμος με αγαπάει. Βεβαίως, σήμερα είμαι χωρίς συμβόλαιο. Έχω μιλήσει μόνο με τον Παντελή (Κωνσταντινίδη) πριν φύγω από τη Θεσσαλονίκη. Περιμένω ένα τηλεφώνημα, για να μάθω αν θα συνεχίσω ή όχι στον ΠΑΟΚ. Επαναλαμβάνω ότι η διαίσθησή μου είναι πως θα συνεχίσω, αφού τα πήγα καλά αυτά τα δύο χρόνια.

Είναι σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ επιθυμεί μονοετές συμβόλαιο, με μειωμένες αποδοχές. Ωστόσο, θεωρώ ότι με καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές θα βρεθεί η "χρυσή τομή" και το συμβόλαιο θα ανανεωθεί. Αντιλαμβάνομαι τις οικονομικές συνθήκες, ειδάλλως δε θα δεχόμουν μείωση αποδοχών και θα αποχαιρετούσα. Το θέμα είναι να βρεθεί η "χρυσή τομή", ώστε να είμαστε ικανοποιημένοι και η ομάδα και εγώ.

Καταλαβαίνω ότι η κρίση έχει επηρεάσει μεταξύ άλλων και το ποδόσφαιρο και περιμένω να υπογράψουμε. Προτεραιότητά μου είναι ο ΠΑΟΚ, είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα και θέλω να συνεχίσω σε αυτήν. Θα περιμένω, αν και κάτι τέτοιο δεν είναι το καλύτερο για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή, αλλά αυτή τη στιγμή σκέφτομαι και περιμένω μόνο τον ΠΑΟΚ".

Για το αν έχει άλλες προτάσεις: "Ο ατζέντης μού λέει ότι υπήρξε μία πρόταση τις τελευταίες ημέρες, αλλά γνωρίζει και αυτός την προτεραιότητα που έχει ο ΠΑΟΚ. Δε θέλω να πω αν είναι από την Ελλάδα ή το εξωτερικό".

Για την κλήση του Αθανασιάδη στην Εθνική: "Δε θα βρεθώ στο "Καραϊσκάκης'. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Στέφανος κλήθηκε στην Εθνική, είναι ένα μεγάλο ταλέντο, με μέλλον, αρκεί να μην πάρει το μυαλό του αέρα και να συνεχίσει τη δουλειά. Του εύχομαι το καλύτερο στη μεγάλη καριέρα που έχει μπροστά του".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags