03/06/11 - 15:32

Καίνε τον Μουν!

Η δίκη του Μπράις Μουν για το τροχαίο που προκάλεσε το 2009 ξεκίνησε και οι μάρτυρες τον καίνε τονίζοντας πως ήταν μεθυσμένος!  

Καίνε τον Μουν!
53.918views 0shares

Ξεκίνησε η δίκη του Μπράις Μουν στη Νότιο Αφρική για το τροχαίο δυστύχημα που είχε προκαλέσει τον Αύγουστο το 2009 στην πατρίδα του και είχε ως συνέπεια να σκοτωθεί η 25χρονη Μαβίς Ενκούμπε.

Απο χθες ο Μουν άρχισε να δικάζεται και οι μάρτυρες τον καίνε. Σύμφωνα με όσα έχουν καταθέσει ο δεξιός μπακ χαφ του Παναθηναϊκού ήταν μεθυσμένος και οδηγούσε για αρκετά μέτρα με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο πεζοδρόμιο, ενώ σε κατάσταση μέθης ήταν και η υπόλοιπη παρέα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο του Νοτιαφρικανού.

Ο δικηγόρος του παίκτη, Νάρεν Σάνγκμαν, υπερασπίστηκε πως ο πελάτης του δεν ήταν ούτε μεθυσμένος, ούτε οδηγούσε επικίνδυνα και απλά ήταν ένα ατύχημα, ενώ για ακόμα μια φορά τόνισε πως πρέπει να επισπευτούν οι διαδικασίες για να γυρίσει ο Μουν στον Παναθηναϊκό τον Ιούλιο και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Ο δικαστής Βινς Πίεναρ δεν έχει εκδώσει ακόμα την απόφαση του δικαστηρίου με τον Μουν να κατηγορείται για ανθρωποκτονία και για οδήγηση σε κατάσταση μέθης.

Πηγή: leoforos.gr