Facebook Pixel Είδηση: Ο Μαθία βρήκε παίκτη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-06-04 08:30:00

Είδηση: Ο Μαθία βρήκε παίκτη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είδηση: Ο Μαθία βρήκε παίκτη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από αρκετό καιρό διαβάζουμε ότι ο Μαθία βρήκε παίκτη και έχει επαφές για τον φέρει στον Ολυμπιακό. Ένας πιτσιρικάς του Άγιαξ είναι που έχασε την περυσινή χρονιά λόγω τραυματισμού…

Ούτε που ακούγεται αυτός ο Μαθία στον Ολυμπιακό. Κανείς δεν ξέρει τι κάνει και αν κάνει και τίποτα στις μεταγραφές. Πάντως, όπως διαβάζουμε σήμερα έχει επαφές για έναν παίκτη του Άγιαξ. Έναν πιτσιρικά που έχασε σχεδόν όλη την περυσινή χρονιά λόγω τραυματισμού…

Ο λόγος για τον 22χρονο Ουρουγουανό, Νικολάς Λοδέιρο. Ο νεαρός πλέι μέικερ αποκτήθηκε από τον "Αίαντα" το Γενάρη του 2010, από την Νασιονάλ Μοντεβιδέο για 4 εκ. ευρώ.

Οι πληροφορίες που διαβάζουμε σήμερα στον "Πρωταθλητή" αναφέρουν ότι ο παίκτης αρέσει πολύ στον Μαθία, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Άγιαξ για να τον αποκτήσει.

Εκτιμάται ότι το "deal" μπορεί να γίνει με ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ, ενώ για τον παίκτη υπάρχει αντίπαλος που ακούει στο όνομα Μπενφίκα.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λοδέιρο έχασε σχεδόν όλη την περυσινή χρονιά (από Νοέμβρη μέχρι Φλεβάρη) λόγω τραυματισμού στο δεξί πόδι, ενώ κι όταν επέστρεψε στη δράση πάλι δεν αγωνίστηκε.

Δείτε τον σε δράση στα παρακάτω βίντεο…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags