Facebook Pixel Στα κόκκινα η Νέα Υόρκη!
| 2011-06-04 10:25:00

Στα κόκκινα η Νέα Υόρκη!

Στα κόκκινα η Νέα Υόρκη!

Πολύ όμορφες στιγμές έζησαν οι ομογενείς φίλοι του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη, αφού η "ερυθρόλευκη" εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, πήγε περίφημα παρά την απουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ευχαριστημένοι από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του Ολυμπιακού έμειναν οι «ερυθρόλευκοι» ομογενείς της Νέας Υόρκης, οι οποίοι γλέντησαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο, ενώ απένειμαν και τιμητικές πλακέτες σε αθλήτριες του συλλόγου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ως γνωστόν δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στην εκδήλωση, εξαιτίας καθυστέρησης της πτήσης του από το αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο, όμως εκεί βρέθηκε η γυναίκα του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μάλιστα, ήταν εκείνη που παρέλαβε και την τιμητική πλακέτα «Νίκος Γουλανδρής».

Τιμητική πλακέτα πήραν και οι αθλήτριες της κολύμβησης Σκέλα και Χαλκίτη, με τους ανθρώπους του κλαμπ της Νέασς Υόρκης να παραδίδουν στις ερυθρόλευκες «γοργόνες» το ποσό των 8.000 δολαρίων για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη. Επίσης, οι αθλήτριες παρέλαβαν και το ποσό των 1.000 δολαρίων ως προσφορά από τον κ. Αγγελιάδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ομογενείς περίμεναν να ακούσουν και κάποιο... μεταγραφικό νέο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Από την πλευρά τους όμως εξέφρασαν για πολλοστή φορά την επιθυμία τους να βρεθεί κάποια στιγμή στην Αμερική ο Ολυμπιακός για κάποιο ή κάποια φιλικά παιχνίδια, ώστε να έχουν την χαρά να δουν από κοντά την ομάδα τους, με τον κ. Αγγελιάδη να κάνει γνωστό πως αν αποφασιστεί μία τέτοια κίνηση θα είναι εκείνος που θα βοηθήσει τα μέγιστα για την πργματοποίησή της.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags