Facebook Pixel "Δεν είναι άνδρας ο Γκιγκς"!
Ποδόσφαιρο
| 2011-06-04 11:05:00

"Δεν είναι άνδρας ο Γκιγκς"!

"Δεν είναι άνδρας ο Γκιγκς"!

Ο πατέρας της Ιμότζεν Τόμας, ερωμένης του Ράιν Γκιγκς, αποκάλεσε τον άσο της Μάντσεστερ άνανδρο και δειλό επειδή χαρακτήρισε την κόρη του εκβιάστρια, όταν προέκυψε το σκάνδαλο με την παράνομη σχέση τους.

Ο Τσαρλς Τόμας ήταν καταιγιστικός μιλώντας στην εφημερίδα "Sun":

"Η Ιμόγκεν δεν ήταν ποτέ δολοπλόκα. Δεν είναι στη φύση της. Είναι κορίτσι των πάρτι. Της αρέσει να βγαίνει έξω και να μεθάει. Όμως δεν είναι σίγουρα εκβιάστρια", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στη "Sun" ο Τσαρλς Τόμας, και συνέχισε:

"Πείραξε την κόρη μου που δεν εκανε κάποια δήλωση για να καθαρίσει το όνομά της από τις κατηγορίες για εκβιασμό που ακούστηκαν στην δικαστική αίθουσα.

Η αποτυχία του να το κάνει αυτό τον μετατρέπει σε έναν δειλό που δεν έχει κότσια. Μπορώ να τον καταλάβω.

Ήμουν και εγώ στην ηλικία του όταν έπαιζα ράγκμπι για τους Llanelli Scarlets και για να είμαι ειλικρινής υπήρχαν πολλές γυναίκες που με πλησίαζαν.

Οι πειρασμοί ήταν εκεί συνέχεια και πολλές φορές ενέδωσα. Οπότε ξέρω πως είναι και για τον Ράιαν Γκιγκς. Στην περίπτωσή του μάλιστα, επειδή είναι διεθνής σταρ, οι πειρασμοί πρέπει να είναι 100 φορές περισσότεροι.

Δεν τον κατηγορώ που πήγε με την κόρη μου. Αμφότεροι είναι ενήλικοι. Αλλά δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ που δεν φέρθηκε σαν άνδρας, λέγοντας στον κόσμο ότι η Ιμόγκεν δεν τον εκβίασε".

Ο Τσαρλς Τόμας αναφέρθηκε και στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση της κόρης του...

"Φοβάμαι ότι θα πέσει ακόμα πιο χαμηλά. Της έγραψαν συνταγή για αντικαταθλιπτικά και υπνωτικά χάπια αφού έχει κοιμηθεί ελάχιστα τους δύο τελευταίους μήνες.

Δείχνει να έχει ξεμείνει από ενέργεια και δεν βγαίνει καν από το διαμερίσμά της. Αισθάνεται τρομερά άσχημα για το γεγονός ότι πλήγωσε τη γυναίκα του.

Δεν μπορεί να αλλάξει όμως το γεγονός ότι υπήρχε σχέση με τον Γκγικς. Αυτό που μπορεί να αλλάξει είναι ο ισχυρισμός ότι είναι εκβιάστρια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σάλος στην Αγγλία με Γκιγκς! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags