Facebook Pixel Μετά τη φόλα Εσιέν, ποιoς Εβαντζελίστα!
| 2016-01-20 10:45:00

Μετά τη φόλα Εσιέν, ποιoς Εβαντζελίστα!

Μετά τη φόλα Εσιέν, ποιoς Εβαντζελίστα!

Τον κάνανε εξώφυλλο αυτόν τον πιτσιρικά Εβαντζελίστα, αλλά ο κόσμος δεν τσίμπησε να τρέξει στο αεροδρόμιο. Αναλύει στον SportDog ο θρυλικός Αποδυτηριάκιας...

Να πάνε να κάνουν τι οι βάζελοι, να σηκώσουν πανό, να στήσουν συνθήματα με τον ενθουσιασμό του περασμένου καλοκαιριού, όταν είχαν υποδεχθεί τον αρχιπαικταρά Μάικλ Εσιέν.

Από τη μία ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε για πρώτη φορά την 18η αγωνιστική, από την άλλη ο Παναθηναϊκός αγωνιστικά παραμένει προβληματικός.

Και ελλιπής. Συμφωνεί σ' αυτό και η ΠΑΕ η οποία, άλλωστε, προχώρησε σε μαζικές και αμφιλεγόμενες μεταγραφές.

Δεν υπάρχει η ελπίδα ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της, ότι θα πάρει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό δεν παίζει με τίποτα.

Να, γιατί δεν «φτιάχτηκε» ο κόσμος του Παναθηναϊκού με τις μεταγραφές, ούτε βέβαια με τον Βραζιλιάνο δανεικό Εβαντζελίστα. Εδώ ήρθε στον Παναθηναϊκό κοτζάμ Εσιέν και πέρασε και δεν ακούμπησε. Χωρίς, βέβαια, να φταίει ο ίδιος. Τον παίκτη τον πούλησε για μεταγραφάρα η διοίκηση, μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που πέρασε το μήνυμα ότι αυτή τη σαιζόν είναι η σειρά του Παναθηναϊκού για πρωτάθλημα.

Με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπαίνει απλά στο χορό των πρωτείων με αντιπάλους την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Γιατι εξαφανίστηκε ο Μπεργκ, ποιό το πρόβλημά του,διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags