Facebook Pixel Τον ...έθαψε!
| 2011-06-05 08:35:00

Τον ...έθαψε!

Τον ...έθαψε!

Διαβάζουμε το προφίλ του Φαμπιάν Χιμτσίνσκι, που αναμένεται να αποκτήσει η ΑΕΚ, από δημοσιογράφο της ρουμανικής "Prosport". Και ειλικρινά ο τύπος δεν έχει πει ούτε έναν καλό λόγο για το ...αστεράκι της Ένωσης.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε στο "Goal" και θα καταλάβετε...

«Είναι ένα νέο ταλαντούχο παιδί, το οποίο όμως δεν έχει παίξει πολύ, δεν έχει πάρει ευκαιρίες για να αποκτήσουμε άποψη. Τον παρακολουθήσαμε κυρίως στο τουρνουά με την εθνική ελπίδων που έδειξε κάποια στοιχεία. Θεωρώ πως το μεγάλο του ατού είναι η ηλικία του, ότι είναι νεαρός και αν δουλέψει σωστά θα μπορέσει να εξελιχθεί. Είναι πάντως δυνατός επιθετικός για την ηλικία του. Αγωνίζεται κυρίως ως σέντερ φορ, αλλά στο 4-3-3 μπορεί να παίξει και ως ακραίος.

Στη Ρουμανία πάντως έχουμε αρκετούς παίκτες με αυτά τα στοιχεία. Για αυτό και δεν θεωρώ πως θα γίνει ο νέος Μούτου. Δεν ίναι σε καμία περίπτωση ο Μαραντόνα, ο Φαν Μπάστεν ή ο Ιμπραΐμοβιτς. Στην Ρουμανία υπήρχαν φήμες ότι τον ήθελε η Ραπίντ Βουκουρεστίου, αλλά τελικά δεν έγινε κάτι. Ο Χιμτσίνσκι προσπαθεί να πατήσει περιοχή, αλλά πρέπει σίγουρα να βελτιωθεί στην άμυνα και να προσπαθεί να μαρκάρει.

Βεβαίως οι περισσότεροι επιθετικοί έχουν πρόβλημα στην άμυνα. Δεν είναι πολύ γρήγορος, αλλά αναλογικά με το ύψος του έχει καλή ταχύτητα, ενώ νομίζω πως δεν χρησιμοποιεί καθόλου το αριστερό του πόδι, καθώς το καλό του είναι το δεξί. Πάντως αν δουλέψει σωστά στην ΑΕΚ ενδεχομένως να δείξει πολύ καλύτερα στοιχεία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags