Facebook Pixel Προπονητή στον Μπέο ψάχνει ο Μαθία!
| 2011-06-05 09:20:00

Προπονητή στον Μπέο ψάχνει ο Μαθία!

Προπονητή στον Μπέο ψάχνει ο Μαθία!

Διπλό ρόλο φαίνεται ότι έχει στον Ολυμπιακό ο Μαθία. Ψάχνει προπονητή και για τον Βόλο! Το αποκαλύπτουν οι Ισπανοί που γράφουν για "ομάδα-δορυφόρο" και "είδος θυγατρικής"!

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "superdeporte.es" τονίζει ότι ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού ήταν αυτός που πλησίασε για χάρη του Βόλου τον προπονητή της δεύτερης ομάδας της Βαλένθια, Βιθέντε Μιρ, αφού ο σύλλογος του Αχιλλέα Μπέου αποτελεί θυγατρική ομάδα των Πειραιωτών!

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

"Εν αναμονή της υπογραφής σε νέο ανανεωμένο συμβόλαιό, όλα δείχνουν ότι ο Βιθέντε Μιρ θα είναι ο προπονητής της Βαλένθια Β’ και την επόμενη σεζόν, στη Segunda Division. Θα παραμείνει μάλιστα, ενώ απέρριψε μια πολύ υψηλή οικονομικά πρόταση να αναλάβει ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε να τον αποκτήσει πριν λίγες μέρες, για να αναλάβει την ομάδα που τερμάτισε πέμπτη στο ελληνικό πρωτάθλημα, τη Σούπερ Λίγκα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια ομάδα-δορυφόρος, ένα είδος θυγατρικής, του διάσημου Ολυμπιακού Πειραιώς. Για το λόγο αυτόν, η προσφορά ήρθε στον εκπρόσωπο του Μιρ από αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, πρωταθλητή Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα ήταν ο Έντου Μαθία, πρώην αθλητικός διευθυντής της Βαλένθια και τώρα του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε την πρόταση.

Η ελληνική προσφορά ήταν τετραπλάσια από όσα βγάζει στη Βαλένθια. Επιπροσθέτως, ο Βόλος θα συμμετάσχει του χρόνου στο Europa League, ενώ πάλεψε μέχρι το τέλος για να μπει στο Champions League, μέσω πλέι οφ, όπου συμμετέχουν από τον δεύτερο μέχρι τον πέμπτο. Ωστόσο, ο Μιρ προτίμησε να συνεχίσει το πρότζεκτ που έχει ξεκινήσει στις ρεζέρβες και τη Βαλένθια και να συνεχίσει την επιτυχία της πρόσφατης ανόδου στη Segunda Division".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags