05/06/11 - 10:52

Άρχισαν τα όργανα στην "Εξέδρα"

Για αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην εφημερίδα μίλησε ο νέος ιδιοκτήτης της, Μιχάλης Ανδρουλιδάκης, μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου...

Άρχισαν τα όργανα στην "Εξέδρα"
25.434views 0shares

«Θα γίνουν αρκετές αλλαγές. Ο Τύπος είναι σε κρίση και απαιτείται να περάσουμε σε νέα φιλοσοφία για να βρουν οι αναγνώστες ένα καινούριο ενδιαφέρον και να μας ακολουθήσουν. Αυτό απαιτεί χρόνο, αλλά όχι πολύ. Οι αλλαγές πρέπει να αρχίσουν σχεδόν αμέσως.

Αλλαγή τίτλου στην εφημερίδα δεν θα γίνει. Αφού πληρώσαμε για να αγοράσουμε τον τίτλο, γιατί να τον αλλάξουμε;», σχολίασε αρχικά μέσω του "NovaSportFM" και συμπλήρωσε:

«Είναι επιλογή του συγκροτήματος Λαμπράκη, αλλά και δική μας γιατί δεν θέλουμε υποχρεωτικά να μας ακολουθήσει κάποιος στη νέα μας προσπάθεια. Θέλουμε αυτοί που θα δουλέψουν μαζί μας να το επιθυμούν και να είναι πεπεισμένοι πως πάμε για μια πετυχημένη προσπάθεια.

Νομίζω πως θα παραμείνουν σχεδόν όλοι. Αυτοί που θα αποχωρήσουν θα πάρουν την αποζημίωσή τους και θα αντικατασταθούν με κάποιους που είναι διαθέσιμοι στην αγορά. Τη Δευτέρα ολοκληρώνεται αυτή η δυνατότητα και από την Τρίτη θα αρχίσουμε τον ανασχεδιασμό της εφημερίδας».