Facebook Pixel Ξανά άρρωστος ο Μάκης;
| 2011-06-06 11:31:00

Ξανά άρρωστος ο Μάκης;

Ξανά άρρωστος ο Μάκης;

Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει η υπόθεση της ΑΕΚ κόντρα στον Μάκη Ψωμιάδη. Αιτία η ασθένεια του ιδιοκτήτη της Καβάλας με συνέπεια η εκδίκαση της έφεσης να οριστεί για τις 7 Δεκεμβρίου.
 

Η ΑΕΚ είναι στα δικαστήρια με τον άλλοτε ιδιοκτήτη της ομάδας για τις οικονομικές ατασθαλίες όταν ο Μάκης Ψωμιάδης ήταν στα κοινά της Ένωσης. Η υπόθεση λοιπόν είχε προγραμματιστεί να εκδικαστεί στο Εφετείο Κακουργημάτων την Δευτέρα 6 Ιουνίου, αλλά τελικά αναβλήθηκε. Και αυτό γιατί η πλευρά του ισχυρού άντρα της Καβάλας ισχυρίστηκε πως έχει αιμόπτυση και βρίσκεται κλινήρης σπίτι του, όπου θα πρέπει να μείνει για ένα μήνα.

Το νομικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων» ισχυρίστηκε πως υπάρχει φωτογραφικό υλικό από την Καβάλα, που δείχνει πως δεν υφίσταται κάτι τέτοιο καθώς ο εν λόγω κύριος έχει βρεθεί αρκετές φορές στους δρόμους της πόλης. Μάλιστα σε κείνο το σημείο επικράτησε ένταση στην αίθουσα και το δικαστήριο αποφάσισε πως τα στοιχεία της πλευράς της ΑΕΚ δεν ήταν αρκετά για να συνεχιστεί η διαδικασία, με συνέπεια να πάρει αναβολή η υπόθεση για τις 7 Δεκεμβρίου.

Το παρών στο Εφετείο έδωσαν από πλευράς ΑΕΚ οι Αδαμίδης, Γρανίτσας και Ρόκας ενώ αντίθετα ο Ντέμης Νικολαΐδης απουσίαζε.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags