Facebook Pixel "Κάποιοι αισθάνονται υπερήφανοι"
| 2011-06-06 14:48:00

"Κάποιοι αισθάνονται υπερήφανοι"

"Κάποιοι αισθάνονται υπερήφανοι"

Στα κωμικοτραγικά που συνέβησαν στη φυσούνα του ΟΑΚΑ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Αγγέλου, σχολιάζοντας ότι ο Ολυμπιακός δέχτηκε ενορχηστρωμένη και συστηματική επίθεση!

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο βοηθός του Ίβκοβιτς στη ραδιοφωνική συχνότητα του "SentraFM":

Στα επεισόδια στον τέταρτο τελικό στο ΟΑΚΑ: «Στο μπάσκετ ο πρωταθλητισμός εμπεριέχει και τη διαχείριση κακών ημερών. Πάντα κοιτάμε την δικιά μας ομάδα, χθες είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι. Προπονητής και διοίκηση κρατούν χαμηλούς τόνους αλλά υπάρχουν τρεις οπτικές γωνίες από τις οποίες μπορεί κάποιος να δει τον αγώνα. Πρώτη είναι η γωνία της αλητείας και αυτών που έγιναν στο ημίχρονο, στην αρχή του αγώνα και στο τέλος.
Μαζέψαμε 20 πέτρες και στο φύλλο αγώνα γράφτηκαν μόλις δυο, το πέταλο πίσω από τον πάγκο έπρεπε να είναι άδειο όμως ένα τέταρτο πριν τον αγώνα γέμισε με φιλάθλους που πετούσαν διάφορα αντικείμενα. Υπήρχαν σύριγγες με νερό πίσω από τον πάγκο.

Στο ημίχρονο είχαν μπει μέσα στο γήπεδο οπαδοί που έφτυναν και έβριζαν τους παίκτες , δεν υπήρχε καμία προστασία. Στην φυσούνα έγιναν κωμικοτραγικά πράγματα. Η τηλεόραση έδειξε το 10% από όσα έγιναν και είναι σκάνδαλο το ότι έγινε με το σκηνοθέτη της ΝΕΤ. Μάλλον ήθελε να δείξει τα πράγματα όπως θα ήθελε να είναι και όχι όπως έγιναν πραγματικά. Μάλλον αυτοί που τα έκαναν όλα αυτά θα αισθάνονται περήφανοι τώρα».

Στην σύγκριση με τα περσινά επεισόδια στον τέταρτο τελικό στο ΣΕΦ και την διαιτησία: «Δεν πιστεύω ότι οι δικοί μας πρόεδροι και τα επεισόδια που έγιναν πέρυσι έχουν καμία σχέση με όσα έγιναν χθες. Πρόκειται για μια συστηματική και ενορχηστρωμένη επίθεση που δέχτηκε η ομάδα μας. Τα κριτήρια που εφάρμοσαν οι διαιτητές είναι ακαταλαβίστικά , τα μαρτυρούν όλα οι 34 βολές σε 4 δεκάλεπτα χωρίς τον καλύτερο τους παίκτη. Οι δικές μας ευθύνες είναι σίγουρα μεγαλύτερες από την απώλεια σφυριγμάτων όπως τόνισε και ο κόουτς. Στα τρία παιχνίδια όμως η διαιτησία ήταν 100% εναντίον μας. Είναι απίστευτο ότι ο Παναθηναϊκός έπαιζε χωρίς τον κατ εξοχήν παίκτη που κερδίζει φάουλ και σούταρε 34 βολές έναντι 19 του Ολυμπιακού».

Στο αν είναι λογικό να υπάρχουν παράπονα για τα παιχνίδια που έχασε ο Ολυμπιακός και όχι γι αυτά που κέρδισε στην διάρκεια της χρονιάς: «Εγώ μιλάω για τα παιχνίδια της τελικής φάσης. Να συζητήσουμε αν θέλετε τα κριτήρια που έκριναν τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου κάποια άλλη στιγμή, το επιτελείο του Ολυμπιακού είναι έτοιμο γι αυτό. Χθες όμως υπάρχουν 25 φάσεις ίσως και παραπάνω που αδικήθηκε κατάφορα ο Ολυμπιακός».

Στο αν προσπάθησαν να τους προστατεύσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και τον κομισάριο του αγώνα: «Σαφώς προσπάθησαν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι προσπαθούμε να προστατεύσουμε το άθλημα. Όλοι προσπάθησαν αλλά το θέμα είναι το αποτέλεσμα. Κομισάριος γράφει μόνο για 2 πέτρες και ότι δεν υπήρχαν επεισόδια. Ο κύριος Γιοχαλής πρέπει να ήταν σε άλλο γήπεδο ή να έβλεπε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Δεν είναι αγανάκτηση είναι μια πραγματικότητα που κάποιος πρέπει να την εκφράσει.

Στο τι πρέπει να γίνει για να κοπεί ο ομφάλιος λώρος με τους χούλιγκαν: «Είμαι στον Ολυμπιακό από τον Αύγουστο και η γνώμη μου είναι ότι έχει κοπεί ο ομφάλιος λώρος και προσπαθεί η διοίκηση να ελέγξει τους φιλάθλους. Αυτή τη στιγμή προέχει να δούμε γιατί δεν τηρήθηκαν όσα είχαν συμφωνηθεί στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας».

Στην επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό: «Κοιτάξτε δεν είμαι ο κατάλληλος υπάρχει και διοίκηση και προπονητής. Υπάρχει εμπιστοσύνη και στο κεφάλι και στο τιμόνι της ομάδας. Υπάρχει ιεραρχία και είναι απόλυτα ικανή να κατευθύνει σωστά την ομάδα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags