Facebook Pixel Τι άλλο να (τους) κάνει;
| 2011-06-06 15:25:00

Τι άλλο να (τους) κάνει;

Τι άλλο να (τους) κάνει;

Η συνήθεια που έγινε λατρεία. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα ίδια και τα ίδια. Μόνο ο τρόπος αλλάζει, έτσι για να υπάρχει ποικιλία. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Και είναι αλήθεια πως φέτος τους έδωσες το μεγαλύτερο αβαντάζ που μπορούσες να τους δώσεις. Γιατί την επόμενη θα σου ζητήσουν να μην κατέβεις και στο γήπεδο μπας και δουν άσπρη μέρα.

Το να παίζεις δίχως αβαντάζ έδρας στον Παναθηναϊκό δεν λέει και τίποτα από τη στιγμή που το ΣΕΦ έχει μετατραπεί σε εξοχικό. Να τους παίρνεις όμως και χωρίς τον καλύτερο παίκτη της Ευρώπης, τον Μητσάρα Διαμαντίδη, παραείναι χοντρό και θα πρέπει να τους προβληματίσει. Αν δεν θέλουν, ας τα ρίχνουν στη διαιτησία και την τρομοκρατία. Όσο δεν βλέπουν την αλήθεια, δεν θα βλέπουν και τις κούπες.

Αυτή η ομάδα παραμένει το καμάρι για κάθε Παναθηναϊκό. Με 32 πρωταθλήματα και έξι ευρωπαϊκά είναι πια προφανές ότι… σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος. Και όσο τολμάνε οι ανιστόρητοι να μιλάνε για «ισοδύναμους αντιπάλους» τόσο θα μεγαλώνει κι άλλο η ψαλίδα. Νομοτέλεια είναι αυτό, να το ξέρουν.

Εννοείται πως δεν το πήρε εύκολα το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός κι ας έγραψε το κοντέρ 3-1. Μα κανείς δεν μιλούσε εξ αρχής για εύκολη σεζόν φέτος. Αλλοι το έκαναν αυτό, βγάζοντας γλώσσα. Οι πράσινοι πήγαν σεμνά και ταπεινά και στο τέλος τα πήραν ΟΛΑ. Όλα τα… βαριά εννοώ, δηλαδή το πρωτάθλημα και το Ευρωπαϊκό. Το Κυπελλάκι το άφησαν για δώρο, καθώς που και που το κάνουν κι αυτό…

Και δυο λόγια για το τρίτο ημίχρονο. Γιατί εμείς οι Παναθηναϊκοί πρέπει να τα λέμε και τα λέμε. Εννοείται πως είναι απαράδεκτο, καταδικαστέο, ηλίθιο και βάλτε ότι άλλο θέλετε στην τελική το σκηνικό με τους τραμπουκισμούς που στήθηκε στο φινάλε. Δεδομένη είναι η καταδίκη και από εδώ και από παντού, αλλά και να το λέμε δεν θα αλλάξει τίποτα καθώς αυτοί που θέλουν να τα κάνουν θα τα κάνουν. Όπως τα κάνουν σε όποιο γήπεδο ή δρόμο βρεθούν.

Να δεχτώ (για την οικονομία του χρόνου της συζήτησης) πως εκείνοι λοιπόν που μπήκαν μέσα ΔΕΔΟΜΕΝΑ δεν αγαπάνε το άθλημα, ίσως και τον εαυτό τους τον ίδιο, είναι χαζοί όπως λένε κάποιοι και όλα τα υπόλοιπα που έχετε ακούσει από το πρωί. Συμφωνώ και επαυξάνω. Οι υπόλοιποι, αυτοί δηλαδή που όντως το αγαπάνε, παίζουν και ζουν από αυτό τι κάνουν; Πετάνε μπουκάλια στην κερκίδα, χειρονομούν και γενικότερα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τσιτώσουν τον κάθε βλάκα; Για σκεφτείτε το.

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags