Facebook Pixel «Έχουμε πετύχει το αδιανόητο»
| 2011-06-07 10:03:00

«Έχουμε πετύχει το αδιανόητο»

«Έχουμε πετύχει το αδιανόητο»

Περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια σε Ευρώπη και Ελλάδα είναι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» στην «Εξέδρα»:

-Ποια είναι τα συναισθήματά σας μετά την κατάκτηση του 6ου ευρωπαϊκού τροπαίου σε διάστημα 15 ετών και του 32ου πρωταθλήματος Ελλάδας, του 9ου συνεχούς, στην ιστορία του Παναθηναϊκού;

«Αυτό που έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός είναι αδιανόητο. Δεν νομίζω ότι άλλη ευρωπαϊκή ομάδα θα μπορέσει να πετύχει αυτό που κατάφερε ο Παναθηναϊκός».

-Μετά από όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι, σε επίπεδο προσθαφαιρέσεων στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, τι σκεφτόσασταν για τον τρόπο που θα κατέληγε η φετινή σεζόν;

«Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε αυτό το αποτέλεσμα. Όμως, στη ζωή πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Πρέπει να είσαι έτοιμος και για τα καλά και για τα κακά. Βέβαια, κάναμε τις κινήσεις μας με βάση τις υποδείξεις του προπονητή. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει ένας άθλος που θα γραφτεί στην ιστορία του Παναθηναϊκού».

-Πώς σχολιάζετε όσα έγιναν στο τέλος του τέταρτου τελικού;

«Λυπάμαι για όσα έγιναν στα τελευταία τρία δευτερόλεπτα. Εμείς έχουμε στόχο να έρχεται όλη η οικογένεια στο γήπεδο για να απολαμβάνει το άθλημα. Θέλουμε να σταματήσει η βία. Γινόμαστε περίγελος όλης της Ευρώπης. Θεωρώ ότι πάνω απ' όλα είναι να μην υπάρχει βία και όποιος πληρώνει εισιτήριο, να απολαμβάνει το θέαμα».

-Τι πρέπει να περιμένουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού για το μέλλον της ομάδας μπάσκετ μετά τις δηλώσεις που κάνατε εσείς και ο αδελφός σας Παύλος περί κύκλου που σιγά, σιγά κλείνει λόγω κούρασης;

«Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα. Αφορά όλη την οικογένεια. Στο μέλλον θα πούμε περισσότερα. Απολαμβάνουμε το σήμερα. Για το μέλλον, ο χρόνος θα δείξει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags