Facebook Pixel «Ο ΠΑΟ είναι το σπίτι μου»
| 2011-06-07 11:06:00

«Ο ΠΑΟ είναι το σπίτι μου»

«Ο ΠΑΟ είναι το σπίτι μου»

Στον Παναθηναϊκό θέλει να παραμείνει ο Αντώνης Φώτσης και περιμένει πώς και πώς το ραντεβού για την ανανέωση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι».

Ένα μέρος όσων δήλωσε στην εφημερίδα «Πράσινη»:

Για το σχεδιασμό της ομάδας τη φετινής σεζόν:
«Δεν φοβήθηκα ποτέ για το τι θα κάνουμε ως ομάδα. Ξέρουμε όλοι ποιοι είμαστε και ο Παναθηναϊκός ανεξάρτητα ποιοι έφυγαν πέρυσι, πάντα ψάχνει τους κατάλληλους παίκτες για να τους αντικαταστήσει».

Για το αν η φετινή είναι καλύτερή του χρονιά:
«Εγώ παίζω μπάσκετ επειδή μου αρέσει και πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος σε όλους τους τομείς. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και ελπίζω να το κάνω και στο μέλλον».

Για το μέλλον του:
«Εγώ δεν βιάζομαι. Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό και περιμένω πρώτα να γίνει το ραντεβού μας για να δούμε τι θα γίνει. Αλλά δεδομένα εγώ θέλω να είμαι εδώ».

Για το πώς αισθάνεται στον Παναθηναϊκό:
«Σε όποια ομάδα κι αν πήγα πέρασα καλά, αλλά εδώ είναι διαφορετικά. Εδώ είναι σαν το σπίτι μου. Έχω περάσει πολλά, είμαι κοντά στην οικογένεια και γνωρίζω τους ανθρώπους πολλά χρόνια».

Για τα τρίποντα που πέτυχε στον τέταρτο τελικό:
«Δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό όταν σηκωνόμουν να σουτάρω τα τρίποντα. Σε κάθε ματς κάνω αυτό που πρέπει ανάλογα με το τι χρειάζεται η ομάδα για να φτάσει στη νίκη. Βρήκα τον χώρο, έπρεπε να τα κάνω και μπήκαν. Τίποτε παραπάνω, αυτό είναι το μπάσκετ, αυτό μου αρέσει να κάνω».

Για τον τραυματισμό του Διαμαντίδη:
«Μόλις είδα τον Μήτσο να τραυματίζεται, φοβήθηκα και σκέφτηκα πως θα είναι μεγάλη απώλεια αν δεν μπορέσει να συνεχίσει, καθώς είναι ένας παίκτης καταλυτικός για την ομάδα μας. Σε έναν αγώνα όμως αυτά συμβαίνουν και δεν μπορείς να τ’ αλλάξεις. Αν και αιφνιδιαστήκαμε λοιπόν, τα υπόλοιπα παιδιά κατάφεραν να καλύψουν το κενό του και να φτάσουμε στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος».

Για τον Καλάθη:
«Ο Νικ από την πρώτη μέρα που ήρθε έδειξε πως είχε το ταλέντο και ήξερε το παιχνίδι. Απλά ήθελε το χρόνο του και την προσαρμογή του. από τη στιγμή λοιπόν που βρήκε το ρυθμό του έγινε βασικό εργαλείο και βοήθησε πολύ την ομάδα. Αξίζει να παίζει και να είναι εκεί που είναι έχοντας κάνει μια εξαιρετική χρονιά. Στα κρίσιμα ματς ήταν εκεί, ενώ δεν φοβήθηκε σε ματς που ήταν τόσο σημαντικά για την ομάδα μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags