07/06/11 - 13:12

Τους ήθελε, τον ήθελαν, έμεινε

Μπορεί ο Στόρε να έφυγε... νύχτα από την Πλατεία, ο συμπατριώτης του Μάρκους Γιόνσον, όμως, ανανέωσε για δύο ακόμα χρόνια στον Πανιώνιο και συνεχίζει.

Τους ήθελε, τον ήθελαν, έμεινε
57.116views 0shares

Ο Σουηδός άσος υπέγραψε σήμερα το πρωί το νέο του συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια και αναφέρθηκε στην επιθυμία του να συνεχίσει στην ομάδα:

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για δύο ακόμα χρόνια με τον Μάρκους Γιόνσον. Ο Σουηδός παίκτης θα φοράει την "κυανέρυθρη" φανέλα μέχρι τις 31 Ιουνίου 2013.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Μάρκους Γιόνσον δήλωσε στο σάιτ του συλλόγου: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Πανιώνιο. Τόσο ο προπονητής, Τάκης Λεμονής, όσο και ο team manager Γιώργος Δέδες, αλλά και η διοίκηση της ομάδας, μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή που με ήθελαν κοντά τους και έτσι η απόφαση ήταν σχετικά εύκολη για εμένα. Μάλιστα και η οικογένειά μου είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την ζωή στην Ελλάδα και έτσι αποφασίσαμε να παραμείνουμε".

Ο Σουηδός αμυντικός, αναφέρθηκε και στους στόχους που θα έχει πλέον, αγωνιζόμενος με την φανέλα του Πανιωνίου: "Περάσαμε μία δύσκολη χρονιά, αλλά καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Για την επόμενη περίοδο θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουμε τις ίδιες δυσκολίες, αλλά να μπορέσουμε να πάμε ψηλότερα. Ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει πως θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να τον κάνουμε περήφανο. Τον θέλουμε δίπλα μας γιατί αποτελεί ουσιαστικά και την δύναμή μας".