Facebook Pixel Γιαννακοπουλαίοι και Αγγελοπουλαίοι!
| 2011-06-07 15:21:00

Γιαννακοπουλαίοι και Αγγελοπουλαίοι!

Γιαννακοπουλαίοι και Αγγελοπουλαίοι!

Ο Μάνος Αντώναρος γράφει ότι δεν του αρέσει ούτε που οι Γιαννακοπουλαίοι είναι έτοιμοι να πουλήσουν τον Παναθηναϊκό, ούτε που οι Αγγελοπουλαίοι ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό.

Διαβάζω ότι οι Γιαννακοπουλαίοι θα πουλήσουν τον Παναθηναϊκό μόλις βρεθεί αγοραστής και ότι οι Αγγελοπουλαίοι ετοιμάζονται να με τη σειρά τους να αφήσουν τον Ολυμπιακό.

Δεν μου αρέσει ούτε το ένα, αλλά ούτε και τ'άλλο.

Δεν μου αρέσει ούτε το ένα από μόνο του (ΠΑΟ), αλλά ούτε και το άλλο (Ολυμπιακός) πάλι από μόνο του... αλλά ούτε και ο συνδυασμός τους.

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού έγινε αυτή που έγινε, φυσικά λόγω Ομπράντοβιτς, Διαμαντίδη, Μπατίστ, Φώτση κ.λ.π. αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι και ο ανταγωμισμός με τον Ολυμπιακό βοήθησε πάρα πολύ. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και με την ομάδα του Πειραιά, επειδή είχε μπροστά της αυτόν τον Παναθηναϊκό.

Όλα αυτά πάνε πάντα χέρι-χέρι. Πάντα στη ζωή.

Οι επιτυχίες στον αθλητισμό, ο ανταγωνισμός δυό η περισσότερων ομάδων. είναι σαντιγύ μας στο πολύ φτωχό και άνοστο καθημερινό μας γλυκό.

ΟΚ! Χαιρόμαστε εμείς οι βάζελοι με τις τρομερές επιτυχίες της ομάδας μπάσκετ. ΟΚ! Είναι απογοητευμένοι οι γάβροι. Όμως όλοι έχουμε να κουβεντιάσουμε, να βριστούμε, ή να αμφισβητήσουμε. με άλλα λόγια «σε δουλειά βρισκόμαστε!»

Ο Αρης του Γκάλη και του Γιαννάκη ήταν πολύ μεγάλος (χωρίς να'ναι φωτοβολίδα) επειδή ακριβώς την ίδια εποχή ήταν πολύ μεγάλος και ο ΠΑΟΚ του Πρέλεβιτς και του Φασούλα.

«Εσβησε» η μία ομάδα, «εσβησε» και η άλλη.

Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η κατρακύλα του ενός θα φέρει την αναβίωση (ξεπέτεγμα) του άλλου.

Μου έκανε τρομερή εντύπωση που ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τη στιγμή που η ομάδα πανηγύριζε την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου, δήλωσε ότι «κουράστηκε» (εκείνος και ο αδελφός του) και θέλουν να πουλήσουν την ομάδα.

Το είπε σε μια στιγμή ενθουσιασμού και πιθανότατα να μην το μετρήσαμε σωστά. Φοβαμαι ότι ακριβώς γι' αυτό το'κανε.

Μου κάνει επίσης εντύπωση ότι οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι δήλωσαν (;) με τη σειρά τους την ίδια την στιγμή που η ομάδα τους έφτασε στη βρύση (Ελληνικό πρωτάθλημα) και νερό δεν ήπιε. Όχι δεν πιστεύω ότι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είναι ηττοπαθείς. απλώς ο Ολυμπιακός αυτά αυτά χρόνια «έπεσε» πάνω σε έναν εξωπραγματικό Παναθηναϊκό. Η απλή λολγική λέει ότι αφού οι Γιαννακόπουλοι έχουν αποφασίσει την αποχώρησή τους, είναι μεγάλη ευκαιρία γι' αυτούς να πρωταγωνιστήσουν. Και όμως διαλέγουν αυτή τη στιγμή για να εγκαταλείψουν.

Τυχαίο;

Δεν νομίζω!

Ο πρωταθλητισμός στο υψηλότερο επίπεδο είναι ένα ΠΟΟΟΟΟΛΥ ακριβό σπορ από μόνος του. Η οικονομική ύφεση μοιάζει να έχει κτυπήσει τον μέσο άνθρωπο. εμένα, εσάς, ή τον διπλανό μας. τον άνθρωπο του μεροκάματου. όμως αυτό είναι το προφανές! Το όχι πολύ προφανές είναι ότι κτυπάει και τους πολύ πλούσιους, οι οποίοι «κλαίγονται» στο δικό τους επίπεδο.

Εύχομαι κάτι που είμαι σίγουρος ότι ΔΕΝ θ αρέσει στα αδέλφια μου τους βάζελους: Αν τελικά αποχωρήσουν από το μπάσκετ οι Γιαννακόπουλοι, ας μείνουν στον Ολυμπιακό οι Αγγελόπουλοι.

Γιατί;

Μα για να εχει κίνητρο ο επόμενος ιδιοκτήτης του ΠΑΟ.

Διαφορετικά, το ελληνικό μπάσκετ θα πέσει επίπεδο και θα κάνει πολλά χρόνια για να (αν ποτέ) ανακάμψει.

Mάνος Αντώναρος.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags