Facebook Pixel Οι πρώτοι καυγάδες στη Λίγκα: «Είναι απαράδεκτο»!
| 2016-03-08 19:00:00

Οι πρώτοι καυγάδες στη Λίγκα: «Είναι απαράδεκτο»!

Οι πρώτοι καυγάδες στη Λίγκα: «Είναι απαράδεκτο»!

Με φωνές ξεκίνησε το κρίσιμο ΔΣ, καθώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη «αρπάχτηκαν» οι Σπανός – Κωστούλας με τον Θεοδωρίδη. Οι διάλογοι!
 

Με μεγάλη ένταση φαίνεται πως συνεχίζεται το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήδη υπήρξαν κάποιοι… τσακωμοί.

Ο πρώτος ήταν ανάμεσα στον πρόεδρο του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό και τον Σάββα Θεοδωρίδη για το Κύπελλο και ο δεύτερος ανάμεσα στον πρόεδρο του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή τον Γιώργο Μποροβήλο!
Αρχικά, ο πρόεδρος του Ατρομήτου εξέφρασε τα παράπονά του για τη διακοπή του Κυπέλλου, τονίζοντας: «Τι πράγματα είναι αυτά; Πως γίνεται λόγω των τεσσάρων να την πληρώνουν κι άλλοι και στην προκειμένη περίπτωση ο Ατρόμητος; Ακυρώνεται ένας θεσμός και την πληρώνουμε εμείς ενώ δεν έχουμε δημιουργήσει τα προβλήματα. Φταίνε οι τέσσερις μεγάλοι…».

Εκείνη τη στιγμή, ο Σάββας Θεοδωρίδης έξαλλος διέκοψε τον πρόεδρο του Ατρομήτου, για να φωνάξει τα εξής: «Τι λες; Ποιοι είναι αυτοί οι 4 να μας πεις. Σταματήστε τις αοριστολογίες και τις γενικεύσεις και μιλήστε συγκεκριμένα. Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνεις»!

Τσκακωμός και με Κωστούλα!

Λίγο αργότερα όμως, υπήρξε ένταση και ανάμεσα στον Κωστούλα και τον Θεοδωρίδη, όταν ο πρόεδρος του Παναιτωλικού τόνισε πως η σημερινή συνάντηση δεν έχει καμία ουσία και ζήτησε την παραίτηση του Μποροβήλου από την προεδρία της Λίγκας.

«Κακώς είμαστε εδώ αφού δεν υπάρχει συγκεκριμένη αντζέντα για να συζητήσουμε. Ο καθένας βάζει τα δικά του θέματα», τόνισε ο ισχυρός άντρας του Αγρινιώτικου συλλόγου και πρόσθεσε: «Ο καθένας λέει τα δικά του. Για παράδειγμα ο Ατρόμητος έθεσε θέμα Κυπέλλου. Τι ήρθαμε να συζητήσουμε εδώ για το Κύπελλο; Είναι δυνατό να έχουμε ακόμη εκκρεμότητα με τον κύριο Μποροβήλο που είναι υπόδικος; Πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα».

Στο σημείο εκείνο, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης επιτέθηκε στον Φώτη Κωστούλα, λέγοντας πως είναι απαράδεκτο αυτό που λέει για τον πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης μιας και ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας. Τότε ο κ. Κωστούλας είπε το αυτονόητο τονίζοντας: «Δεν έχω πρόθεση να θίξω κανένα. Αλλά για λόγους ευθιξίας και ηθικής τάξης θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί εδώ και καιρό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεός! Δείτε τι κράταγε ο Σάββας στο ΔΣ της Λίγκας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags