08/06/11 - 08:02

"Ολυμπιακός ή... εξωτερικό!"

Να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό ή, διαφορετικά, να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού θέλει ο Σοϊλέδης, αν και για την ώρα προσπαθεί να καθιερωθεί με τη φανέλα του Λεβαδειακού στη Φούτμπολ Λίγκα.

"Ολυμπιακός ή... εξωτερικό!"
56.908views 0shares

Όσα δήλωσε στον "Πρωταθλητή" για Ολυμπιακό:

Για τις προσδοκίες του ενόψει της νέας σεζόν: «Κοίταξε, ο στόχος μου είναι να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, από εκεί ξεκίνησα, στην ομάδα των Νέων και είμαι οπαδός της. Από τη στιγμή όμως που δεν υπάρξει φέτος κάποια εξέλιξη θα είναι σημαντικό να παίξω στη Super League με τον Λεβαδειακό, εφόσον πετύχουμε την άνοδο φυσικά. Να έχω τη δυνατότητα δηλαδή να συνεχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο, που είναι και το ζητούμενο για κάθε ποδοσφαιριστή».

Για το αν είναι το όνειρό του η καθιέρωση στον Ολυμπιακό ή η μεταγραφή στο εξωτερικό: «Ο βασικός μου στόχος είναι να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό, στο μέλλον, όμως δεν λέω όχι και στο εξωτερικό, αν έρθει ποτέ αυτή η ώρα. Ποιος Έλληνας παίκτης θα μπορούσε να πει όχι σε ένα καλό πρωτάθλημα του εξωτερικού, εκεί όπου οι συνθήκες είναι πολύ καλύτερες από άποψη υποδομών;».