08/06/11 - 09:15

Τον "έδεσε" μέχρι να τον "λύσει";

Ο Ολυμπιακός "έδεσε" τον Τζιμπούρ έως το 2013, όπως διαβάζουμε σήμερα, αφού κατέθεσε τροποιητικό συμβόλαιο. Ωστόσο, όπως έχει γράψει ο "σκύλος", με 2 εκ. ο Αλγερινός παραχωρείται…

Τον "έδεσε" μέχρι να τον "λύσει";
28.912views 0shares

Γράφουν σήμερα οι εφημερίδες ότι οι Πειραιώτες κατέθεσαν νέο τροποιητικό συμβόλαιο επεκτείνοντας τη συνεργασία τους με τον Τζιμπούρ έως το 2013.

Το συγκεκριμένο συμφωνητικό, υπογεγραμμένο και από τις δύο πλευρές, προβλέπει καθαρές αποδοχές 1 εκ. ευρώ, ενώ έχει όρο σε περίπτωση που πουληθεί ο Αλγερινός με ένα πόσο άνω των 5 εκ. ευρώ να καρπωθεί ο ίδιος το 15% της μεταγραφής.

Μάλιστα, λέγεται ότι σύντομα θα προκύψει νέα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές που θα προβλέπει αυξημένες αποδοχές (1,2 εκ. ευρώ) και ενδεχομένως χωρίς τον όρο του 15% που προαναφέραμε.

Η νέα συμφωνία αναμένεται να επικυρωθεί τις επόμενες μέρες, μια και ο Τζιμπούρ έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά το θέμα είναι άλλο και ο "σκύλος" το έχει επισημάνει εδώ και μια εβδομάδα περίπου.

Οι Πειραιώτες δεν αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη. Το ίδιο και ο Βαλβέρδε. Και μια πρόταση της τάξης των 2 εκ. ευρώ θα γίνει αποδεχτή. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό…