Facebook Pixel Ανάσα ναι, βόμβες όχι!
| 2011-06-08 10:30:00

Ανάσα ναι, βόμβες όχι!

Ανάσα ναι, βόμβες όχι!

Είναι κάποια πράγματα που είναι να τρελαίνεσαι. Μερίδα του Τύπου προσπαθεί να μας πείσει σήμερα ότι με τα λεφτά του Σκόκο η ΑΕΚ θα κάνει μεταγραφικά "μπαμ". Αυτά είναι, όμως, κουραφέξαλα!

Η ΑΕΚ δεν θα κάνει κανένα "μπαμ" με τα λεφτά του Αργεντινού. Απλά θα βουλώσει κάποιες (μικρές σε σχέση με τα συνολικά της χρέη) "τρύπες". Κι αυτό, όχι γιατί το είπε χθες ο Αδαμίδης στη διαδικτυακή του συνέντευξη.

Αλλά επειδή τα πράγματα στην πώληση του Σκόκο έχουν ως εξής:

Εντάξει, η Ένωση θα γλιτώσει περίπου 3,5 εκ. ευρώ που θα έπρεπε μαζί με την εφορία να δώσει στον Σκόκο την επόμενη διετία. Αλλά, αυτά τα χρήματα δεν θεωρούνται σε καμία περίπτωση μπάτζετ για μεταγραφές.

Οπότε συνεχίζουμε: η ΑΕΚ θα έχει καθαρό κέρδος από την παραχώρηση του Αργεντινού στην ομάδα του Ντουμπάι από τα 2,8 εκ. ευρώ της μεταγραφής μόνο 1,35 εκ. ευρώ! Δηλαδή, μόλις τα μισά!

Κι εξηγούμαστε: Τα υπόλοιπα μισά χρήματα θα πάνε κατευθείαν στην πλευρά του Σκόκο καθώς η ΑΕΚ χρωστάει στον παίκτη χρήματα για την τρέχουσα σεζόν (δεν θα τα χαριστεί ο Αργεντινός), οφείλει λεφτά στους μάνατζέρ του ενώ ο παίκτης διατηρούσε το 15% μετά την ανανέωση σε περίπτωση μεταπώλησης!

Η ΑΕΚ, λοιπόν, βάζει στα ταμεία ζεστά, γιατί οι Άραβες τα ...σκάνε, 1,35 εκ. ευρώ. Αυτά τα χρήματα, λοιπόν, αποτελούν ανάσα, προκειμένου η διοίκηση, όπως παραδέχθηκε και ο Αδαμίδης χθες, να καλύψει χρέη προηγούμενων χρόνων.

Οπότε ποια "μπαμ" με τα λεφτά του Σκόκο; Μην τρελαθούμε τελείως…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags