Facebook Pixel Η φρικτή αλήθεια για το Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός!
| 2016-03-15 11:15:00

Η φρικτή αλήθεια για το Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός!

Η φρικτή αλήθεια για το Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός!

Κάποια πράγματα οφείλουμε να τα αντιμετωπίζουμε με τόλμη. Δεν γίνεται διαφορετικά αν πράγματι θέλουμε να μην παραμένουμε στο βόθρο.

Προχθές Κυριακή έγινε για μια φορά ακόμα η κλασική αναμέτρηση Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Για μια φορά ακόμα χύθηκε στους δρόμους και βρώμισε ο τόπος από το πολύτιμον φορτίον του ντέρμπυ των δύο "αιωνίων αντιπάλων". Ποδόσφαιρο μεγάλο δεν διαθέτουμε στο μαγαζί, το πρωτάθλημά μας συμφωνούν όλοι ότι πάσχει από ποιότητα και κυκλοφορεί με περίσσευμα ανηθικότητας. Μεγάλες ομάδες έχουμε, όμως. Αιωνίως μεγάλες.

Γιατί έγινε το ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Εδώ σε θέλω. Για να βγάλουνε οι παίκτες εκτός αγωνιστικού χώρου τη χολή τους πριν από το παιχνίδι.Γι' αυτό. Και για να ξανά μανά βγάλουνε τη σιγουριά ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο. Και για αυτό συναντήθηκαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Αυτή είναι η αλήθεια. Η δική μας αλήθεια. Η αλήθεια της ποδοσφαιρικής Ελλάδος, όχι της Αλβανίας και των Σκοπίων, όχι της Αγγλίας και των Ιμαλαϊων.

Δεν έχει καμμία σημασία αν το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού ήταν, δεν ήταν οφσάιντ. Σημασία έχει ότι γι αυτό ακριβώς τον λόγο έγινε το ντέρμπυ. Για να μας πουν οι μεν βαζέλοι ότι αποδείχθηκε για μια φορά ακόμα πως ο Ολυμπιακός ελέγχει την διαιτησία. Και οι γάβροι ότι το 1-1 έγινε με κανονικό γκολ, ότι στα ίσα παίρνει τα πρωταθλήματα.

Αυτή είναι η φρικτή αλήθεια γιατί γίνεται πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Γιατί χρειαζόμαστε το ποδόσφαιρο. Χωρίς υποψίες, διαμαρτυρίες και καταγγελίες, δεν έχει κανένα νόημα να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο.

Αποκάλυψη, η έκπληξη που μαγειρεύουν Μαρινάκης και Κοντονής, στο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags