Facebook Pixel Ο Βωβός χαίρεται. Η ΠΑΕ;
| 2011-06-09 12:38:00

Ο Βωβός χαίρεται. Η ΠΑΕ;

Ο Βωβός χαίρεται. Η ΠΑΕ;

Η τροπολογία για τη διπλή ανάπλαση Βοτανικού – Λεωφόρου Αλεξάνδρας ψηφίστηκε και η εταιρία του Μπάμπη Βωβού εξέφρασε την ικανοποίησή της.

Λογικό, μια και στην τροπολογία περιλαμβάνεται και η κατασκευή εμπορικού κέντρου στον Βοτανικό.

"Χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αφού αποτελεί το ουσιαστικότερο βήμα για την ολοκλήρωση της κατασκευής του εμπορικού κέντρου της εταιρείας μας στο Βοτανικό και την προώθηση της πολυαναμενόμενης ανάπλασης των περιοχών του Βοτανικού και της Λ. Αλεξάνδρας", τονίζει η εταιρεία.

Όπως σημειώνει, η πρόταση περί αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας θα πρέπει να εξετασθεί από την προγραμματισμένη Τακτική Γενική Συνέλευση και σε συνάρτηση με την ανωτέρω θετική εξέλιξη της ολοκλήρωσης της ψήφισης της νομοθετικής ρύθμισης για τη διπλή ανάπλαση.

"Η εξέλιξη αυτή επιτρέπει τη διαπραγμάτευση σε νέα βάση με τις πιστώτριες τράπεζες, με αντικείμενο τόσο την αναδιάρθρωση του υπάρχοντος βραχυπρόθεσμου δανεισμού της εταιρίας, όσο και την εξασφάλιση πρόσθετων γραμμών χρηματοδότησης", αναφέρει η ΜΒΔΤ.

Ωστόσο, το θέμα είναι τι κάνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Είναι σε θέση, δηλαδή, να προχωρήσει το θέμα του γηπέδου; Και ποιος θα το κάνει και με τι κεφάλαια; Αφήστε που και πάλι κανείς δεν είναι σίγουρος ότι δεν θα προκύψει κάποιο άλλο εμπόδιο για να προχωρήσει το θέμα του γηπέδου που τόσο έχει κουράσει.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags