Facebook Pixel Ένας Μπόλονι θα φέρει την Άνοιξη;
| 2011-06-09 13:00:00

Ένας Μπόλονι θα φέρει την Άνοιξη;

Ένας Μπόλονι θα φέρει την Άνοιξη;

Ο Ρουμάνος τεχνικός ανέλαβε τον ΠΑΟΚ, ο "σκύλος" όμως έχει να παρατηρήσει κάποια πραγματάκια για τον χαρακτήρα του σε σχέση με τα …μεγάλα παιδιά στο ρόστερ των Θεσσαλονικέων.

Ο 58χρονος τεχνικός ολοκλήρωσε τον "γάμο" με τον ΠΑΟΚ με καθυστέρηση ενός χρόνου. Εμείς δεν θα εξετάσουμε την καριέρα του Ρουμάνου. Έτσι κι αλλιώς έχει υψηλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις, εμπειρία από τη συμμετοχή σε πολλά πρωταθλήματα, δουλεύει με ταλέντα και τα αναδεικνύει (Κρ. Ρονάλντο, Κουαρέσμα κ.ά.) και γενικότερα έχει επιτυχίες που δεν περνούν απαρατήρητες.

Έχει και τα ελαττώματά του, όμως, ο Μπόλονι και αυτό μάλλον θα έπρεπε να το προσέξουν περισσότερο στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, που λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα έχει έρθει σε αντιπαράθεση με ποδοσφαιριστές των κατά καιρούς ομάδων του. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς που έχουν συνεργαστεί μαζί του, τον έχουν χαρακτηρίσει δημόσια δύστροπο χαρακτήρα, που μπορεί να γίνει μέχρι και αυταρχικός στις προπονήσεις και τους αγώνες.

Στη Θεσσαλονίκη, μάλιστα, λέγεται ότι αυτό δεν ενοχλεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Θεωρούν, δηλαδή, ότι χρειάζεται ένας τέτοιος προπονητής στον σύλλογο, προκειμένου να μαζέψει λίγο τα λουριά. Αυτά μαθαίνει ο "σκύλος", γι' αυτό και προειδοποιεί.

Είναι βέβαιοι στη διοίκηση ότι μπορεί να βρεθεί προπονητής να βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι κάποιων από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ; Εκείνων που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, για παράδειγμα, κατάφεραν πέρσι το καλοκαίρι να διώξουν από το "τιμόνι" της ομάδας τον Μπερέτα; Ή που δεν διστάζουν να κάνουν αποχή από τις προπονήσεις για τα δεδουλευμένα τους;

Ο "δικέφαλος του Βορρά" έχει αρκετά …μεγάλα παιδιά στο ρόστερ του, που έχουν δείξει ότι δεν ...μασάνε. Όχι ότι είναι λύση να βρεθεί προπονητής για να τους χαϊδεύει τα αυτιά. Ο Μπόλονι όμως είναι μία ειδική περίπτωση, κι αυτό το ξέρουν καλά όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του.

Δεν είναι εύκολος χαρακτήρας και, όσο κι αν έχει συνηθίσει να προσαρμόζεται γρήγορα στις νέες του ομάδες, ο ΠΑΟΚ είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση. Κι αυτός ο συνδυασμός δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα …εκρηκτικό μείγμα στην ομάδα. Το οποίο, αν μη τι άλλο, θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε μέσα στη σεζόν…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags