Facebook Pixel Παίζει για πλάκα ο Πόουλσεν στον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-01-11 13:17:00

Παίζει για πλάκα ο Πόουλσεν στον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Παίζει για πλάκα ο Πόουλσεν στον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» της μεταγραφής του Κουμορτζί στον Ολυμπιακό νέα ονόματα έρχονται στο προσκήνιο. Ένα απ’ αυτά είναι και του Πόουλσεν της Λίβερπουλ. Δείτε βίντεο.

Όπως γράφτηκε, ο Κριστιάν Πόουλσεν αποτελεί μία εξαιρετική περίπτωση για την μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, αφού με την πείρα του αλλά και την κλάση του, ο Δανός μπορεί να παίξει στο... ρελαντί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο 30χρονος μέσος της Λίβερπουλ απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, ο ίδιος όμως διάλεξε ένα ξένο... Λιμάνι για να συνεχίσει την καριέρα του, αφού συμφώνησε να μετακινηθεί από την Γιουβέντους στο «Άνφιλντ».

Στο Λίβερπουλ πάντως, ο διεθνής Δανός τα βρήκε «σκούρα», αφού ο πρώην τεχνικός του συλλόγου, Ρόι Χόγκτσον δεν του έδωσε ευκαιρίες, ενώ το ίδιο θα κάνει πιθανότατα και ο Κένι Νταλγκλίς.

Ο Πόουλσεν που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Σάλκε και Σεβίλλη αποτελεί εξαιρετική περίπτωση για την μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού και με τις παραστάσεις που έχει, θα μπορούσε να δώσει άλλη δυναμική στους Πειραιώτες.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν στιγμιότυπα από την καριέρα του 30χρονου μέσου:
 

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags