09/06/11 - 14:56

«Περιμένουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Χεριτά Ιλουνγκά ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό για το αριστερό άκρο της άμυνας και όπως αποκαλύπτει o μάνατζερ του, Ντανιέλ Στριανί περιμένει την απάντηση των «ερυθρόλευκων».

«Περιμένουμε τον Ολυμπιακό»
25.739views 0shares

- Καλούμε από την Ελλάδα και θέλουμε να μας πείτε αν ισχύει μια πληροφορία που έχουμε ότι έχετε έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό για τον Χεριτά Ιλουνγκά της Γουέστ Χαμ. Υπάρχουν επαφές και σε τι στάδιο βρίσκονται;

- Ναι, μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι έχουμε μιλήσει με τον Ολυμπιακό για τον Χεριτά Ιλουνγκά. Όχι εγώ ο ίδιος, αλλά οι συνεργάτες μου στην Αγγλία, το γραφείο basesoccer του οποίου ηγείται ο Φρανκ Τριμπολί.

- Πού βρίσκεται η επαφή; Υπάρχει απλά ενδιαφέρον ή έχει προχωρήσει το θέμα σε πρόταση από τον Ολυμπιακό;

- Υπάρχει ενδιαφέρον. Μας έχουν πει ότι είναι μια περίπτωση που έχει τεθεί μαζί με δυο τρεις ακόμα υπ’ όψην του προπονητή της ελληνικής ομάδας και περιμένουν να αποφασίσει για ποιόν θα γίνει η κίνηση. Μας ζήτησαν ένα περιθώριο δέκα ημερών για να απαντήσουν. Θα το σεβαστούμε γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο κλαμπ, επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και θα είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον πελάτη μου να φορέσει τη φανέλα του.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr