Facebook Pixel ΠΑΕ ΠΑΟ: Ένα σύστημα που γεννάει καυγάδες
| 2011-06-09 15:02:00

ΠΑΕ ΠΑΟ: Ένα σύστημα που γεννάει καυγάδες

ΠΑΕ ΠΑΟ: Ένα σύστημα που γεννάει καυγάδες

Μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν οι βασικοί μέτοχοι που δεν μπορούσαν να βλέπουν ο ένας τον άλλον.

Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Ο Βαρδινογιάννης, ο Βγενόπουλος, ο Πατέρας, ο Γιαννακόπουλος, αποτελούσαν τους πρωταγωνιστές των πράσινων ξεκατινιασμάτων και του εμφυλίου που κατάφερε μέσα σε δυο χρόνια να διαλύσει επί της ουσίας την πολυμετοχικότητα.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός πέρασε σε άλλο επίπεδο. Οι μέτοχοι έκαναν στην άκρη και τη θέση τους, στους καυγάδες… βεβαίως βεβαίως, πήραν οι σύμβουλοι, με αποτέλεσμα στα Δ.Σ. να χάνεται ο έλεγχος, αποφάσεις να μη λαμβάνονται και οι καυγάδες να αποτελούν συχνό φαινόμενο. Αποκορύφωμα, το χθεσινό σοβαρότατο επεισόδιο ανάμεσα στον Δομάζο και τον Μήτσου, με τον πρώτο να βρίζει χυδαία και τον δεύτερο να είναι έτοιμος για… επίθεση!

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι, πλέον, στον Παναθηναϊκό υπάρχει ένα σύστημα που:

-Δεν μπορεί να τρέξει τον προγραμματισμό, μια και λίγες μέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, δεν υπάρχουν λεφτά, τεχνικός διευθυντής, μεταγραφές και πλάνο για πωλήσεις!

-Γεννάει καυγάδες, καχυποψίες, εντάσεις και ξεκατινιάσματα, κάτι που, όπως έχω γράψει και παλαιότερα, αποτελεί τη μεγαλύτερη «πληγή» για την ΠΑΕ. Όταν δεν μπορείς να καθίσεις σε ένα τραπέζι και να συνεννοηθείς, τότε ούτε χρήματα θα μπουν στην ομάδα, ούτε οργάνωση θα υπάρξει, ούτε, στην τελική, διάθεση για κάτι καλό και υγιές στη συνέχεια.

Οσο, λοιπόν, αυτό το σύστημα ζει και βασιλεύει στο «τριφύλλι», τόσο το πρόβλημα θα γιγαντώνεται. Η φαγωμάρα διέλυσε την πολυμετοχικότητα και τώρα συνεχίζει να διαβρώνει την ΠΑΕ…

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags