Facebook Pixel Δικαιώνει sportdog και ο Μέσι
| 2011-01-11 14:33:00

Δικαιώνει sportdog και ο Μέσι

Δικαιώνει sportdog και ο Μέσι

Μπράβο, ρε Μέσι. Είσαι μόρτης που παραδέχθηκες ότι ο Τσάβι και ο Ινιέστα έπρεπε φέτος να πάρουν αυτοί το βραβείο. Κι εμείς αυτό γράφαμε χθες και παραδεχόμασταν ότι είσαι μεγάλος παικταράς, όμως ο Τσάβι έβγαλε μάτια.

Πήραμε θέση αμέσως και μας δικαίωσε και ο Αργεντίνος, αλλά και ο ξένος Τύπος μ’ αυτά που γράφει σήμερα. Δεν γαυγίζουμε ποτέ χωρίς λόγο εμείς. Μέχρι και για διαφημιστικά τρικ της ΦΙΦΑ είπαμε, όπως θα δείτε ότι επισημάνουν και τα διεθνή ΜΜΕ.

Τι δήλωσε ο ίδιος ο Μέσι; «Δεν περίμενα ότι θα κερδίσω φέτος. Ο Αντρές (Ινιέστα) και ο Τσάβι ίσως το άξιζαν περισσότερο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Λουϊς Σουάρεθ, ο μοναδικός Ισπανός που έχει κερδίσει το τρόπαιο της Χρυσής Μπάλας: «Είναι κρίμα. Ο Ινιέστα ίσως κερδίσει το βραβείο στο μέλλον, δεν ξέρω. Αλλά ο Τσάβι, ένα από τα τρία καλύτερα χαφ της ιστορίας δεν θα πάρει ποτέ τη Χρυσή Μπάλα".

Και διαβάστε τώρα τι γράφουν και μερικές από τις ξένες εφημερίδες σήμερα:

El Pais: Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Αυτό είναι γνωστό. Αλλά οι Τσάβι και Ινιέστα πήραν το Μουντιάλ! Δυστυχώς φαίνεται ότι η Ισπανία δεν πουλάει...

Gazzetta Dello Sport: Μέσι; Όχιιι... Τσάβι και Ινιέστα δεν πήραν ένα βραβείο που άξιζαν 100%.

Μarca: Αντι-ισπανικό μένος χωρίς λόγο από τον Ζεπ Μπλάτερ και τη FIFA του. Γίγαντες οι Μέσι και Μουρίνιο, αλλά ίσως έπρεπε να πάρουν το τρόπαιο άλλη χρονιά.

La Stampa: Το ποδόσφαιρο έχασε το δρόμο του. Ο Μέσι είναι πραγματικό φαινόμενο αλλά έχει χρόνια μπροστά του για να γεμίσει διακρίσεις

Οle: Σκεφτείτε να πάρει το Μουντιάλ η Αργεντινή...

ABC: Η FIFA περιφρόνησε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές. Μάλλον τα Μουντιάλ υπάρχουν μόνο για να γεμίζουν τα ταμεία τους. Καλό ταξίδι στο Κατάρ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags