Facebook Pixel Τα κάνει όλα και συμφέρει!
| 2011-06-10 09:40:00

Τα κάνει όλα και συμφέρει!

Τα κάνει όλα και συμφέρει!

Οι επαφές του Γόντικα με τεχνικούς διευθυντές δεν βγάζουν κάτι θετικό και το σενάριο για ρόλο προπονητή-μάνατζερ στον Φερέιρα, επιστρέφει. Μήπως υπάρχει θέση και στο τμήμα σκάουτινγκ;

Ο Πορτογάλος τεχνικός, βέβαια, έχει μεγάλη εμπειρία στα ευρωπαϊκά γήπεδα και, σαφώς, μπορεί να χειριστεί καταστάσεις. Μπορεί να αντεπεξέλθει, δηλαδή, στις ανάγκες ενός ρόλου προπονητή-μάνατζερ, που φαίνεται ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή στη σκέψη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Από μία άποψη, άλλωστε, ίσως να είναι καλύτερα για το «τριφύλλι», καθώς τα ονόματα που φαίνεται να έχουν προκριθεί από τη διοικούσα μοιάζουν περισσότερο με λύσεις ανάγκης (Χένρικσεν, Σαμαράς ή ο Φαλκς, που έκανε χθες και σχετικές δηλώσεις).

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τις δυσκολίες που περνάει ο Παναθηναϊκός στο οικονομικό κομμάτι, η σκέψη να έχει διευρυμένο ρόλο στην ομάδα ο Φερέιρα κερδίζει συνεχώς πόντους. Προκειμένου να γλυτώσουν και τα χρήματα από ένα συμβόλαιο για τεχνικό διευθυντή. Στο «τριφύλλι», άλλωστε, ποτέ δεν έκρυψαν ότι θέλουν να «εκμεταλλευτούν» τον Πορτογάλο και τις γνωριμίες και διασυνδέσεις που έχει. Όλα αυτά, βέβαια, αν δεν προκύψει κάτι θετικό στις επαφές του Γόντικα με διάφορους υποψήφιους. Κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το πολύ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Την ίδια ώρα που το πιθανότερο σενάριο είναι η ομάδα να προχωρήσει στην απόκτηση ενός γενικού αρχηγού, προκειμένου να υπάρχει ένα άνθρωπος στο πλευρό του Φερέιρα, πλην των άμεσων συνεργατών του. Γκούμας, Καλιτζάκης, και Μαυρίδης κερδίζουν πόντους, αλλά βασική προϋπόθεση είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο να γνωρίζει ξένες γλώσσες, για να έχει επαφές με τους παίκτες. Να ρίξει ο σκύλος μία πρόταση στο τραπέζι; Να ζητήσουν από τον Φερέιρα να μάθει ξένες γλώσσες στον νέο γενικό αρχηγό, αν είναι κάποιος παλαίμαχος που δεν έχει σχετικές γνώσεις. Τώρα που βρήκαμε παπά, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags