Facebook Pixel «Δεν έπαθε το παραμικρό ο Μπουρούσης»
| 2011-06-10 14:55:00

«Δεν έπαθε το παραμικρό ο Μπουρούσης»

«Δεν έπαθε το παραμικρό ο Μπουρούσης»

Ως παράδειγμα την στάση που κράτησαν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι στα περσινά επεισόδια στο ΣΕΦ έδωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του Παναθηναϊκού για τα όσα συνέβησαν στον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ισχυρίστηκε ότι οι οπαδοί δεν μπήκαν στο παρκέ για να επιτεθούν στους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ επεσήμανε πως δεν υπήρχε τραυματισμός του Μπουρούση.

Αναλυτικά, όσα υποστήριξε:

«Αποδείξαμε ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπήκαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν και όχι για να χτυπήσουν τους παίκτες του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ανεδείχθη το γεγονός πως γύρω από τον Μπουρούση δημιουργήθηκε ένας κλοιός προστασίας από τους παίκτες και τους φροντιστές του Τριφυλλιού (τους αξίζει ένα εύγε για αυτό), αλλά και από ανθρώπους της ασφαλείας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην πάθει ο παίκτης το παραμικρό. Επίσης αποδείχθηκε πως ακόμα και αν αυτό δεν είχε συμβεί, οι φίλαθλοι δεν θα του έκαναν κάτι, καθώς είχαν μπει στο παρκέ για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα και δεν είχαν λόγο να επιτεθούν σε κανέναν.

Επίσης αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως πέρυσι παίξαμε στο ΣΕΦ, σε ένα ματς που είχε διακοπεί επειδή κινδύνευε η ζωή των αθλητών από τη βιαιότητα που δέχτηκαν από τους φίλους του Ολυμπιακού. Τότε έγινε συμβούλιο στο οποίο συμμετείχαν και οι Παύλος και Θανασης Γιαννακόπουλος, όπου συζητήσαμε αν θα έπρεπε να κάνουμε καταγγελία για να τιμωρηθούν στον Ολυμπιακό για όσα συνέβησαν.

Η απόφαση προς τιμήν των Γιαννακόπουλων ήταν πως δεν θα κάνουμε κάποια καταγγελία, καθώς αυτό είναι δουλειά του αθλητικού δικαστή και όχι δική μας. Τέτοιες κινήσεις πυροδοτούν τη βία. Είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να καταθέτει 40 σελίδες για να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός; Τα παιχνίδια κερδίζονται στο γήπεδο και όχι στα δικαστήρια.

Έβαλαν τον Μπουρούση να καταγγείλει τραυματισμό και δεν υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση; Δεν το ήξεραν αυτό στον Ολυμπιακό. Εμείς τις προάλλες, όταν ο Τεόντοσιτς έριξε μπουκάλι σε οπαδό, που είναι ποινικό αδίκημα, δεν ασχοληθήκαμε. Ο κ. Γιαννακόπουλος είπε ότι εμείς δεν θέλουμε την τιμωρία κανενός, ούτε παίκτη ούτε φιλάθλου. Αυτή είναι υπεύθυνη συμπεριφορά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags