Facebook Pixel Σήμαναν οι καμπάνες...
| 2011-06-10 15:50:00

Σήμαναν οι καμπάνες...

Σήμαναν οι καμπάνες...

Ακριβά φαίνεται ότι κόστισαν στον ΠΑΟΚ οι μικροί τελικοί με τον Άρη, καθώς τιμωρήθηκε ξανά με ποινή δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων (φθάνοντας τις τέσσερις) συν 20 χιλ. πρόστιμο.

Ο "δικέφαλος του Βορρά" τιμωρήθηκε για τα επεισόδια που έγιναν στο πέμπτο παιχνίδι, στην Πυλαία, με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 20 χιλ. ευρώ.

Υπάρχουν όμως δύο ακόμα αγωνιστηκές κεκλεισμένων από προηγούμενο παιχνίδι με τον Άρη, που αυξάνει τον αριθμό τους στις τέσσερις!

Αναλυτικά η απόφαση:

«1. Για περιορισμένης εκτάσεως επεισόδια (ρίψη αντικειμένων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, υβριστικά συνθήματα που απευθύνονταν εναντίoν φυσικών προσώπων) και για επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό παράγοντα ομάδος, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για 2 αγωνιστικές ημέρες και πρόστιμο 20.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ της 8-6-2011 και

2. Επικυρώνει στην ΠΑΟΚ ΚΑΕ την ά έγγραφη προειδοποίηση κατά την έννοια της παρ. 6 του άρθρου 29 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού για χρήση δεικτών laser, κατά των ως άνω αγώνα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags