Facebook Pixel Ξεκίνημα από τον «άσο»
| 2011-06-11 08:00:00

Ξεκίνημα από τον «άσο»

Ξεκίνημα από τον «άσο»

Είναι κοινά αποδεκτό ότι όλες οι μεγάλες ομάδες στο σύγχρονο ποδοσφαιρικό στερέωμα ξεκινούν από έναν σπουδαίο σε ποιότητα και ηγετικά χαρακτηριστικά τερματοφύλακα.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος...

Η μεταγραφή του Φράνκο Κοστάντσο αποτελεί ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για τον Ολυμπιακό. Ο 31χρονος Αργεντινός τερματοφύλακας καλείται να καλύψει επάξια το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Αντώνη Νικοπολίδη στην νευραλγική θέση κάτω από τα «ερυθρόλευκα» γκολπόστ και το κυριότερο να αποδείξει ότι μπορεί να αντέξει το βάρος της φανέλας, αλλά και της δεδομένης πίεσης του πρωταθλητισμού.

Ήταν μονόδρομος για την διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη η επίσπευση των διαδικασιών, που αφορούσαν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κοστάντσο. Και μόνο το γεγονός ότι το νέο απόκτημα του Θρύλου χρειάστηκε να ταξιδέψουν στην Ελβετία, ώστε να το παρακολουθήσουν «διά ζώσης» τόσο ο τεχνικός σύμβουλος μεταγραφών Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όσο και ο υπεύθυνος εκγύμνασης τερματοφυλάκων Αλέκος Ράντος, νομίζουμε ότι από μόνο του τα …λέει όλα. Όπως επίσης και ότι μειώνει τις πιθανότητες λάθους…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags