Facebook Pixel Βαλτός είναι ο Σέλουκ;
| 2011-01-11 16:21:00

Βαλτός είναι ο Σέλουκ;

Βαλτός είναι ο Σέλουκ;

Ρε παιδιά, βαλτός από τον σκύλο είναι και ο Σέλουκ; Διότι έχουμε βαρεθεί κάθε μέρα να επιβεβαιωνόμαστε. Είδατε τι είπε ο μάνατζερ;

Αυτό που είναι κοινό μυστικό στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν το γράφουν και τόσο οι εφημερίδες. Γιατί, άραγε; Δήλωσε ξεκάθαρα ότι οι παίκτες είναι απλήρωτοι. Μαύρα μάτια έχουν κάνει για να δούνε κανένα φράγκο. Αυτό είπε ο Σέλουκ. Καταστρόφα ήταν οι δηλώσεις του:

«Το μόνο που έχει να κάνει η ομάδα είναι να πληρώνει το συμβόλαιό των παικτών και τελικά να μην κάνει ούτε αυτό. Ας πουλήσει τον Βιεϊρίνια για να πληρώσει όλη την ομάδα».

Για θυμηθείτε λίγο τώρα τι λέγαμε πριν από τα Χριστούγεννα, στις 22 Δεκεμβρίου συγκεκριμένα:

«Δεν ξέρουν το χρώμα του χρήματος!

Μόνο η... κούραση που κάθε τρεις και λίγο επικαλούνται στην ομάδα, φταίει που ο ΠΑΟΚ για ένα ακόμα παιχνίδι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα; Είναι, δηλαδή, καθαρά αγωνιστικό το πρόβλημα;

Εμείς έχουμε τις αμφιβολίες μας.

Ένας παίκτης που είναι απλήρωτος για τρεις και τέσσερις μήνες είναι σίγουρο ότι δεν μπαίνει και με την καλύτερη διάθεση στο γήπεδο, όπως θα συνέβαινε και με κάθε εργαζόμενο. Όσο επαγγελματίας κι αν είναι κάποιος, που στον ΠΑΟΚ οι ποδοσφαιριστές όντως φέρονται επαγγελματικά, είναι δεδομένο ότι κάποτε θα επηρεαστεί και στις προπονήσεις και στον αγώνα.

Στον Δικέφαλο, λοιπόν, μπορεί να ακούνε για πετροδόλαρα και Άραβες, μπορεί να ξέρουν ότι με την ευρωπαϊκή πορεία τους θα γεμίσουν τα ταμεία από την UEFA, αλλά υπάρχουν και οφειλόμενα.

Το θέμα της κόπωσης όντως ισχύει, όπως έχουμε πει κι εμείς επανειλημμένως, όμως είναι ένα από τα προβλήματα και δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για τα πάντα. Υπάρχουν κι άλλα ζητήματα που ενδέχεται να χαλάνε το κέφι ενός ποδοσφαιριστή».

Kαι το λινκ για απόλυτη επιβεβαίωση...

http://www.sportdog.gr/article/3497/den-xeroun-hroma-tou-hrematos
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags